Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. september 2020

Prvé jesenné trendy sú tu!

September pre nás predstavuje akési prechodné obdobie medzi letom ajeseňou. Častokrát nás tešia dni ako počas dokonalého, slnečného leto, inokedy sa musíme ukrývať pred chladnejším počasím.

Prvé jesenné trendy sú tu!

September pre nás predstavuje akési prechodné obdobie medzi letom a jeseňou. Častokrát nás tešia dni ako počas dokonalého, slnečného leto, inokedy sa musíme ukrývať pred chladnejším počasím. Tieto letno-jesenné trendy sú však ako stvorené práve na takéto dni.

Pletené vesty

Milujeme svetre a práve tie sú jedným z dôvodov, prečo máme radi jeseň. Avšak počasie je (našťastie) ešte príliš pekné a teplé na to, aby sme sa obliekali do hrubých svetrov, preto siahame o alternatíve- pletených vestách! Ideálnu dvojicu tvoria s saténovými sukňami, ale aj s bermudami.

@anoukyve

Masívne čižmy

Ešte nie je čas na to, aby sme vyťahovali zo skrine čižmy nad kolená, no na členkové modely to už niekedy vyzerá. Masívnejšie kúsky sú dokonalou voľbou v kombinácii s minišatami, romantickými sukňami a elegantnými dizajnmi. Tvoria štýlový kontrast, ktorý vždy zaujme.

tamaramory@tamaramory 

Hranaté výstrihy

O hranatých výstrihoch dlho nebolo počuť, no zároveň bolo len otázkou času, kedy sa opäť objavia na scéne. Nadväzujú na prérijný štýl plný romantických siluet, vytvárajú pekný dekolt a dajú sa nosiť na rôzne príležitosti.

zaharaadavis@zaharaadavis 

Mega goliere

Tento trendy stihli niektoré influencerky prevetrať už v lete, no jeseň je doslova ideálnym obdobím na jeho vyskúšanie. Nebojte sa skutočne veľkých golierov s rustikálnym nádychom, nosiť sa dá na rôzne spôsoby- športovo aj elegantne.

alyssainthecity@alyssainthecity 

Old-school mokasíny

Z botníkov môžete začať pomaly vyťahovať mokasíny a lá 80’s, masívne svojou siluetou aj podrážkou, v rôznych farebných kombináciách a vysokým leskom. Nosiť ich môžete v populárnom preppy štýle či rebelskom ako anglickí hooligans.

maria bernad@maria_bernad 

Široké nohavice

Široké nohavice sme si zamilovali v lete, kedy nám poskytli dostatok komfortu aj štýlu. Prečo ich teda nevyužiť aj na jeseň? Hodia sa ku predĺženým sakám aj ku trench coatom, no pokojne ich môžete ladiť aj športovo, s teniskami a mikinami.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Kožené bermudy

Koža bola obrovským letným hitom, no mnoho z nás sa jej oblúkom vyhýbalo najmä z hľadiska komfortu. Teraz je však počasie na kožu ideálne. Veľmi štýlovým kúskom sú napríklad kožené bermudy, ktoré pôsobia elegantne a chic.

aimeesong@aimeesong 

Foto: Instagram

1494

Súvisiace články