Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. september 2020

Šperkové trendy na jeseň

Podliehajú podľa vás šperky sezónnym trendom? Niektoré áno, iné nie.

Šperkové trendy na jeseň

Podliehajú podľa vás šperky sezónnym trendom? Niektoré áno, iné nie. Túto jeseň sa na scéne objavia nové šperkové trendy, no mnohé z nich sú aj nadčasovými klasikami. Ak plánujete svoju šperkovnicu doplniť o nové kúsky, poradíme vám, ktoré stoja za to.

Retiazkové vrstvenie

Retiazka na krku je vždy skvelým detailom, môže byť nenápadná aj extravagantná. Túto sezónu ich môžete aj kombinovať viacero naraz. Hrajte sa s dĺžkami, hrúbkami, príveskami a štýlmi.

@laurencrowe88

Prsteňový maximalizmus

Prstene buď milujete alebo nenávidíte. Niektoré z nás si na nich nedokážu zvyknúť, iné bez nich nevychádzajú von. Ak ste ten druhý typ, vyskúšajte na jeseň prsteňový maximalizmus a ozdobte prsty viacerými kúskami v eklektickom alebo minimalistickom duchu.

ch.phr8ph@ch.phr8ph

80’s

Aj v šperkových trendoch sa vraciame hlbšie do histórie, odkiaľ tentokrát vyťahujeme hrubé, oblé náušnice. Dokonalo sa hodia ku hrubým svetrom, kardigánovým setom či nohavicovým kostýmom.

littleblackboots@littleblackboots

Menovky

Prívesky s menom boli veľkým hitom pred pár sezónami, no teraz sa opäť vracajú naspať. Sú krásnym, elegantným doplnkom ku blúzkam a košeliam, no vždy pôsobia hravo. Ak nechcete na krku nosiť meno, pokojne stavte na frázu či slovo, ktoré má pre vás hlbší zmysel.

celmatique@celmatique

Chunky retiazky

Ku 80.rokom patria samozrejme aj hrubé retiazky a masívne náhrdelníky. Nosia sa aj túto sezónu a sú ideálnym spestrením práve spomínaného nohavicového kostýmu a hodia sa ku akémukoľvek saku, no kontrastný chic outfit vytvoríte aj ich kombináciou s teplákmi.

sophiaroe@sophiaroe

Retiazky na rúška

Pandémia koronavírusu sa postarala o to, že sa rúška stali bežnou súčasťou našich životov. Avšak aj tie môžu byť štýlové. Na trendy doplnok ich jednoducho premeníte pomocou efektnej retiazky. Poslúži vám na to klasická retiazka na slnečné okuliare.

taniasarin@taniasarin

Statement prstene

Ak máte radi prstene, no preferujete minimalistickejší prístup v ich nosení, vyberte si jeden výraznejší kúsok. Mal by okamžite zaujať, no pritom nestrhávať pozornosť od zvyšku outfitu. Pokojne ho môžete doplniť ku džínsom a klasickému tričku, ale aj ku elegantným kúskom.

fashionismyfortee@fashionismyfortee

Foto:Instagram

996

Súvisiace články