Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. september 2020

Must-have jesenné sukne

Príchod jesene je takmer vždy sentimentálny, naplnený spomienkami na leto. Aj keď nám letná sezóna bude chýbať, jeseň má vždy svoje čaro.

Must-have jesenné sukne

Príchod jesene je takmer vždy sentimentálny, naplnený spomienkami na leto. Aj keď nám letná sezóna bude chýbať, jeseň má vždy svoje čaro. My sa tešíme aj na outfity, ktoré budeme môcť vyskúšať. Základom mnohých budú práve sukne.

Kožená

Ak ste koženému trendu neprišli na chuť v lete (pochopiteľne), teraz je váš čas. Na jeseň sa koža predsa len o niečo lepšie nosí a tak trochu aj k tejto sezóne patrí. Doplňte svoj šatník preto o koženú sukňu, či už midi alebo mini. Veľmi populárne sú najmä v odtieňoch hnedej a béžovej, no ak sa nebojíte farieb, pokojne ich vyskúšajte.

@vikyandthekid 

Pletená

Svetrová sezóna sa netýka len samotných svetrov, ale aj sukní či šiat. Pletené alebo svetrové sukne budú túto jeseň veľkým mus-have. Vyberať si môžete z rôznych štruktúr a dĺžok, pre minimalistky sú ideálne napríklad jemne vrúbkované modely v neutrálnych farbách, no siahnuť môžete aj po klasických jesenných farbách ako zelená či bordová.

leiasfez@leiasfez 

Saténová

Túto letnú klasiku ešte neodkladajte! Využiť sa dá aj v jesenných outfitoch, najmä v prípade, že nás vonku prekvapí babie leto. Krásne sa dá kombinovať s oversized tričkami, košeľami a blúzkami a keď príde ochladenie, pokojne aj s chunky svetrami a športovými mikinami. Farebne choďte do neutrálnych klasík alebo naopak to veselých, letných tónov.

juliesfi@juliesfi 

Plisovaná mini

V lete sme podľahli trendu tenisových sukní a na jeseň sa ich takisto neplánujeme vzdať. Nemusíte siahnuť po bielom modeli ako z tenisových kurtov, ale pokojne stavte aj na károvanú klasiku či jednofarebné modely. Doplňte oversized mikinou a košeľou, ktorej golier nechajte efektne vykúkať. Alebo k nej hoďte pletenú vestu.

sofiamcoelho@sofiamcoelho 

Kostýmová

Vytiahnite svoje sukňové kostýmy a vytvorte elegantný, ženský look. Takýto outfit je nielenže ako stvorený do práce či na formálnejšie príležitosti, ale je aj veľmi jednoduchý a chic. Sukňa a predĺžené sako sú skvelou voľbou na chladné rána, zatiaľ čo počas slnečných obedov si vystačíte len so sukňou.

lissyroddyy@lissyroddyy 

Foto: Instagram

1906

Súvisiace články