Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. august 2020

Leto podľa Angličaniek

Leto vAnglicku dokáže byť poriadne čarovné. Stačí si predstaviť typický anglický vidiek plný rozkvitnutých kríkov arustikálnych chalúp, alebo charizmatické pobrežia sdramatickými útesmi amalebnými rybárskymi dedinkami.

Leto podľa Angličaniek

Leto v Anglicku dokáže byť poriadne čarovné. Stačí si predstaviť typický anglický vidiek plný rozkvitnutých kríkov a rustikálnych chalúp, alebo charizmatické pobrežia s dramatickými útesmi a malebnými rybárskymi dedinkami. V kombinácii so slnečným počasím, ktorého má aj Anglicko tento rok viac než dosť, je to ideálne obdobie na prevetranie zaujímavých letných outfitov. Ktorými nás štýlové dámy z Anglicka inšpirovali?

Gentle Lady

Široké nohavice sú síce trendy, no Chloe siahla po trochu menej typickej verzii. Stavila na nohavice v pánskom štýle s vysokým pásom ako z 20.rokov, doplnila ich crop topom a masívnymi teniskami. Zrodil sa tak neokukaný, jednoduchý a veľmi chic outfit.

@chloehayward_

So sexepílom

Saténové sukne sú stále obľúbeným letným prvkom, no pokiaľ vás už midi verzie nebavia, vyskúšajte pokojne aj mini! Takto kreatívne svoju saténovú sukňu zladila Lissy, ktorá ju doplnila oversized bielou košeľou, ktorú „zabudla“ zapnúť a pridala hrubú retiazku.

lissyroddyy@lissyroddyy

Girl Boss

Outfit ako stvorený do práce, stačiť vám na to bude nohavicový kostým v ľahkej, letnej látke a žiarivej farbe, pokojne aj žltej! Pod sako však hoďte už len obyčajné biele tričko, aby ste dosiahli ležérny look. Obujte si remienkové sandále, či už na podpätku alebo bez.

tamara@tamara

Anglický vidiek

Ak chcete vytvoriť look hodný spomínaného anglického vidieku, potrebovať na to budete len maxi šaty, ideálne s hustou, kvetinovou potlačou, slamenú klobúk na hlavu a košík alebo prútenú tašku do ruky. Také jednoduché a pritom efektné. A samozrejme romantické.

josieldn@josieldn

Luxe & Sporty

Pre všetky milovníčky kontrastov máme pripravený look Yanin Namasonthi, ktorá skombinovala luxusný, saténový top so športovými, no pritom menej všednými džínsami v krémovej farbe. Outfit je ladený tón v tóne, no detaily ako látka či plisovanie ho posúvajú medzi slávnostnejšie, efektné looky.

idressmyselff@idressmyselff

Foto: Instagram

1538

Súvisiace články