Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. august 2020

Letné šaty z francúzskych šatníkov

To, že Francúzky majú najsofistikovanejší štýl je jasné. V lete vyniká ešte o niečo viac vďaka precíznemu výberu vhodných kúskov, najmä šiat.

Letné šaty z francúzskych šatníkov

To, že Francúzky majú najsofistikovanejší štýl je jasné. V lete vyniká ešte o niečo viac vďaka precíznemu výberu vhodných kúskov, najmä šiat. Tým sa štýlové ženy vo Francúzsku vôbec nevyhýbajú a tvoria základ každého správneho šatníka. Práve v nich najviac vynikne ich hravá zvodnosť a tvár pravej femme fatale. Ako to robia? Vedia, na ktoré kúsky staviť!

Košeľové

Elegantné, sofistikované a pritom stále ležérne. Také sú košeľové šaty na najrôznejšie spôsoby. Nosiť sa dajú do práce, no pokojne ich môžete vytiahnuť aj na letnú párty. Všetko je o stylingu.

@Constancearnlt

Malé čierne

Francúzky vedia, že malé čierne sú jednoducho základom, bez ohľadu na ročné obdobie. Pokojne ich teda na seba hodia aj počas leta. Sú sofistikované a vždy elegantné. Saténový model je navyše chladivý, zatiaľ čo pletený či háčkovaný kúsok prinesie do outfitu dievčenskosť.

maralafontan@maralafontan

Slip dress

Ak nemáte ešte v šatníku ani jedny slip dress, musíte to napraviť! Takýto kúsok vás nesklame počas dlhých rokov, dá sa využiť aj v jesenných a jarných šatníkoch, je versatilný a všestranný. Francúzky saténové šaty milujú v rôznych dĺžkach.

sabinasocol@sabinasocol

S nahým chrbtom

Kúsok, ktorý má sexepíl, no nie je vulgárny, len jemne zmyselný. Šaty s nahým chrbtom odhaľujú väčšiu časť kože, avšak veľmi decentným spôsobom. Každá nositeľka sa tak môže zmeniť na zvodkyňu. Jednoducho ideálny letný kúsok.

tamaramory@tamaramory

Tea dress

Hravosť, jemnosť a romantika sa zase spája v takzvaných tea dress, alebo čajových šatách. Definuje ich áčková silueta, ktorá krásne zvýrazňuje pás a boky. Častokrát má véčkových výstrih, čo ešte krajšie dotvára efekt presýpacích hodín. Stavte na model s kvetinovou potlačou, ktorá pridá outfitu jemne rustikálny nádych.

dolorescfr@dolorescfr

Foto: Instagram

1341

Súvisiace články