Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. august 2020

Plavkové trendy z Francúzskej riviéry

Keď sa povie Francúzska riviéra, mnohí znás si predstavia charakteristické, dramatické útesy, hlbokú modrú farbu mora asamozrejme aj luxusné jachty plaviace po pobreží. Táto destinácia je po dlhé roky obľúbeným miestom oddychu ľudí po celom svete.

Plavkové trendy z Francúzskej riviéry

Keď sa povie Francúzska riviéra, mnohí z nás si predstavia charakteristické, dramatické útesy, hlbokú modrú farbu mora a samozrejme aj luxusné jachty plaviace po pobreží. Táto destinácia je po dlhé roky obľúbeným miestom oddychu ľudí po celom svete. Aké plavkové trendy ovládli Côte d'Azur tento rok?

S vysokým pásom

Sofistikovaný, nadčasový a samozrejme elegantný. Také parametre spĺňa bežný francúzsky šatník, plavky nevynímajúc. Na Côte d'Azur preto môžete častokrát zahliadnuť práve bikini s vysokým pásom, ktorý vytvára pekné línie, je komfortný a veľmi chic, no pritom krásne splýva s retro atmosférou tohto prostredia.

@leiasfez

Riasenie

Ani trendy sa však nevyhýbajú francúzskym šatníkom. Väčšinou však ide o nenápadné a stále elegantné trendy, na ktoré nezabudneme po jedinej sezóne. V prípade plaviek to je tento rok napríklad zaujímavé riasenie, ktoré zdobí klasické strihy bikín aj jednodielnych plaviek, vďaka čomu ich posúva na nový level.

annelauremais@annelauremais

Kvetinové potlače

Kvetinové potlače sú obľúbenou voľbou francúzskych šatníkov, kam prinášajú romantický nádych. Využiť sa dá aj pri plavkách, ktorým dodáva retro chic atmosféru, no pritom pôsobí veľmi nežne a hravo. Vynikne aj na bikinách aj jednodielnych plavkách a farebnosť si môžete vybrať takisto podľa seba. Či už pastely a neutrálne tóny, alebo divokejšie a exotické farby.

emmanuellek @emmanuellek_ 

Foto: Instagram

1041

Súvisiace články