Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. august 2020

Biele tričko ako základ štýlového outfitu

Jedným znajzákladnejších kúskov, ktorý nájdeme všatníkoch všetkých žien aj mužov, je bezpochyby biele tričko. Niektorí znás ho využívajú ako pyžamo alebo vrámci svojich domácich outfitov, no pravda je taká, že má skvelé využitie aj vkaždodenných outfitoch, či už do práce, na rande alebo na potulky mestom.

Biele tričko ako základ štýlového outfitu

Jedným z najzákladnejších kúskov, ktorý nájdeme v šatníkoch všetkých žien aj mužov, je bezpochyby biele tričko. Niektorí z nás ho využívajú ako pyžamo alebo v rámci svojich domácich outfitov, no pravda je taká, že má skvelé využitie aj v každodenných outfitoch, či už do práce, na rande alebo na potulky mestom. Poradíme vám, ako tento jednoduchý kúsok kreatívne využiť.

S potlačami

Keďže biele tričko je ako čisté maliarske plátno, doplniť k nemu môžete skutočne všetky potlače. Pokojne môžete staviť na populárnu hodvábnu sukňu s leoparďou potlačou, ale aj kvetinové vzory, geometrické či akékoľvek iné. Hodiť sa k nemu budú aj zaujímavé nohavice či šortky, ale aj saká a svetre.

@salome.mory

All-White

Čisto biely outfit zase zapadne do šatníkov minimalistiek a je ideálnou voľbou do letného počasia. Pôsobí nežne a romanticky, no voľbou konkrétnych kúskov dokážete vyjadriť akékoľvek štýly. Zlaďte biele tričko volánovou sukňou a vytvoríte veľmi ženský look. V kombinácii s bielymi džínsami alebo širokými nohavicami zase skvelý ležérny outfit.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

 

90’s

Aj aktuálne veľmi populárne trendy z 90.rokov sa dajú skvelo kombinovať s bielym tričkom. Našou obľúbenou voľbou sú napríklad sukňové kostýmy s typickou károvanou potlačou, doplnené masívnymi teniskami a ponožkami. V kombinácii s bielym tričkom takýto outfit vyzerá uhladene, no pritom mimoriadne chic.

emmanuellek @emmanuellek_

So sukňou

Džínsy a biele tričko je stará dobrá klasika, ktorá nikdy neomrzí. Ak však chcete vyskúšať niečo iné a letnejšie, vyskúšajte svoje tričko doplniť zaujímavou sukňou. Veľmi populárne sú teraz napríklad piknikové potlače, no pokojne si vyberte svoj preferovaný štýl sukne. Stavte na letnú ľanovú verziu alebo na sexi saténovú. A nezabudnite tričko uviazať v páse na uzlík.

michellemdriscoll @michellemdriscoll

Color Clash

Nebojte sa kombinovať biele tričko ani s ostatnými farbami! Hodí sa skutočne ku každej. V lete ju pokojne doplňte šťavnatou fuksiovou, s ktorou pôsobí luxusne, alebo s neutrálnymi tónmi béžovej alebo hnedej pre minimalistický look. V kombinácii s modrou zase dosiahnete námornícky pôsobiaci outfit. Takto biele tričko jednoducho „prepašujete“ aj do pracovného outfitu.

leoniehanne@leoniehanne 

Foto: Instagram

1111

Súvisiace články