Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. júl 2020

Trendové topánky na leto od značky Coqui

Horúce slnko, rozpálené chodníky, cesta do práce, oddych pri bazéne, alebo výlet s deťmi do prírody. Dôležitá je dobrá nálada a najmä pohodlná a bezpečná obuv.

Trendové topánky na leto od značky Coqui

Horúce slnko, rozpálené chodníky, cesta do práce, oddych pri bazéne, alebo výlet s deťmi do prírody. Dôležitá je dobrá nálada a najmä pohodlná a bezpečná obuv. Pri letných topánkach je kľúčové, aby sa v nich naše nohy cítili komfortne, nepotili sa, nekĺzali a boli chránené proti úderom a vibráciám vďaka schopnosti ich absorbovania.

Presne tieto požiadavky spĺňajú topánky, sandále, clogsy a žabky od spoločnosti Coqui. Značka vznikla v roku 2006 v Hongkongu a dodnes sa z jej výrobkov tešia milióny zákazníkov vo všetkých krajinách sveta.

Letné trendové modely

Všetky druhy letných modelov obuvi Coqui sú vyrobené z antibakteriálnych materiálov, s otvormi, vďaka ktorým okolo chodidla cirkuluje vzduch. Obuv Coqui je vyrábaná v nespočetných farebných variáciách a taktiež v rôznych dizajnových potlačiach. Kvetinové vzory, geometrické tvary, jednofarebné modely s metalickými odleskami, zvieracia potlač, vo výbere tých pravých letných topánok pre vás nie ste ničím limitovaní.

cqi LS 1326 KAJA new rouge DH

Dámy, páni i deti

Influenceri z USA, ktorí sa zameriavajú na prezentáciu módy pre rodiny s deťmi sa často pýšia rovnakou značkou alebo typom obuvi či inej časti oblečenia pre rôznych členov rodiny. Ak ste maminou, a chcete na prechádzke so svojou dcérou módne korešpondovať, nie je problém vybrať si model pre obidve z vás, ktorí bude jasne hovoriť, patríme k sebe. Rovnako je táto možnosť aj pre otcov a synov.

cqi LS 6353 JUMPER family mix WH

Materiály a technológie

Najpoužívanejším materiálom pri výrobe obuvi Coqui je CoquiAirTM  Patrí do najvyššej kategórie materiálov typu EVA a je vyrobený vysokotlakovou technológiou. Zabezpečuje vysokú mechanickú odolnosť, rozmerovú stabilitu a takmer nulovú absorpciu tekutín. CoquiAirTM taktiež chráni šľachy a kĺby vďaka mimoriadnej absorpcii úderov a vibrácií pri kontakte s pätou. Antimikrobiálne vlastnosti sú podporené uzavretou bunkovou štruktúrou materiálu, ktorý je odolný voči pachom a baktériám. CoquiAirTM je ľahký a jednoducho sa čistí mydlovou vodou.

cqi LS 7081 TORA kale green DV  cqi LS 7081 TORA kale green WV 

Druhým používaným materiálom je CoquiFlexTM, vyrábaný najmodernejšími metódami vysokotlakového vstrekovania PVC do foriem. Výsledkom je materiál omnoho ľahší a mäkší ako bežné lisované PVC. Je tiež veľmi pružný a dokonale sa prispôsobí vašej nohe. CoquiFlexTM je v súlade so svetovými testovacími a certifikačnými štandardmi. Obuv vyrobená z tohto materiálu je antibakteriálna, odolná a ľahko sa čistí. Nezanecháva stopy na podlahách a je protišmyková.

Viac informácií: www.coqui.shoes/sk

Pre viac info sledujte značku Coqui aj na sociálnych sieťach:

Facebook / coquishoessk
Instagram / coqui_slovensko

1301

Súvisiace články