Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. júl 2020

Dovolenkové outfity podľa módnych ikon

Kto povedal, že si dovolenkovú atmosféru nemôžeme dopriať aj vprípade, že ostávame cez leto doma? Tieto ležérne, no stále štýlové kombinácie vám navodia uvoľnenú atmosféru dovolenky bez ohľadu na to, či sa toto leto chystáte kmoru, alebo budete chytať bronz len na miestnom kúpalisku či na turistike vslovenských horách.

Dovolenkové outfity podľa módnych ikon

Kto povedal, že si dovolenkovú atmosféru nemôžeme dopriať aj v prípade, že ostávame cez leto doma? Tieto ležérne, no stále štýlové kombinácie vám navodia uvoľnenú atmosféru dovolenky bez ohľadu na to, či sa toto leto chystáte k moru, alebo budete chytať bronz len na miestnom kúpalisku či na turistike v slovenských horách.

Oversized košeľa + ľanové šortky

Jednoduchá biela košeľa v oversized strihu a ladiace ľanové šortky sú dokonalý recept nielen na dovolenkový outfit, ale aj na každodenný look, pokojne aj do práce. Biela vždy pôsobí čisto a elegantne, zatiaľ čo ležérne strihy tomu dodávajú chic nádych. Doplňte kitten heels alebo remienkovými sandálmi.

@deborabrosa 

Šaty s nahým chrbtom

Šaty sú skvelým kúskom preto, lebo dokážu dokonale podčiarknuť náladu aj atmosféru. Jednoduchými šatami s odhaleným chrbtom si navodíte dovolenkovú atmosféru aj bez toho, aby ste museli vycestovať. Doplňte slamenou kabelkou pre extra dávku letného nádychu.

annasarlvit@annasarlvit 

Farebné sety

Letné sety sú túto sezónu veľkým hitom. Nosia sa v rôznych kombináciách topov a sukní či šortiek. Veľmi štýlovou kombináciou je košeľa s krátkym rukávom a ladiace šortky. Takýto outfit pokojne môžete vyvetrať do práce a pritom si doprajete aj dovolenkovú náladu. Stavte na veselé potlače, napríklad batiku.

kimseidensticker@kimseidensticker 

Háčkované kúsky

S háčkovanou módou sa doslova roztrhlo vrece, no stále tak nejak patrila do letných šatníkov. Má v sebe dobrodružnú, ale aj zmyselnú atmosféru, ktorú však môžete využiť aj vo svojich bežných outfitoch. Niekedy vám na to postačia zaujímavé maxišaty, inokedy top či svetrík. Vyberať si môžete naturálne tóny, ale aj farebné kúsky.

chrissyford@chrissyford 

Saténový overal

Všetky saténovú kúsky nám síce pripomínajú dovolenkovú módu, no overaly sú špeciálna kategória. Sú sexi, jednoduché a pritom sa nosia veľmi komfortne. Skvele vyniknú so zaväzovaním okolo krku a odhaleným chrbtom. Vyberať si samozrejme môžete z rôznych trendy potlačí, ale aj jednofarebných modelov.

sabinasocol@sabinasocol 

Prúžky + džínsy

Zabudnúť nemôžeme ani na klasické prúžkované kúsky, ktoré v nás evokujú dovolenkovú atmosféru a pripomínajú nám najmä jachtársku módu. Sú nadčasové a veľmi jednoducho kombinovateľné. Stačí si k prúžkovanému topu obliecť obyčajné džínsy a štýlový outfit je na svete. Doplniť ich však môžete aj biely kúskami alebo ľanovými modelmi.

anoukyve@anoukyve 

Foto: Instagram

1592

Súvisiace články