Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. júl 2020

Vzorované plavky vládnu letu

Plavky patria knašim najobľúbenejším nákupným artiklom letnej sezóny. Vďaka nim si spríjemňujeme najkrajšie ročné obdobie, chytáme vnich vysnívaný bronz, nasávame letnú atmosféru asamozrejme pomocou nich aj podčiarkujeme naši vlastnú náladu.

Vzorované plavky vládnu letu

Plavky patria k našim najobľúbenejším nákupným artiklom letnej sezóny. Vďaka nim si spríjemňujeme najkrajšie ročné obdobie, chytáme v nich vysnívaný bronz, nasávame letnú atmosféru a samozrejme pomocou nich aj podčiarkujeme naši vlastnú náladu. Okrem základných, jednofarebných modelov sa preto oplatí mať v arzenáli aj nejaký vzorovaný. Preto, ak sa takisto riadite heslom „plaviek nikdy nie je dosť“, poradíme vám, aké trendy potlače práve letia v tomto smere.

70’s

Kvetiny na rôzne spôsoby sa nosia aj na plavkách. Niektoré pôsobia romanticky, iné exoticky, ďalšie zase bohémsky a retro. Našim obľúbeným typom kvetinovej potlače je tento rok retro motív inšpirovaný 70.rokmi a érou hippies. Takýto vzor pôsobí veľmi zábavne a dobrodružne.

@camillecharierre

Batika

S batikovanými kúskami sa túto sezónu doslova roztrhlo vrece. Moderná batika však vôbec nemusí bláznivá a krikľavá, ale pokojne aj sofistikovane nežná či minimalistická. Presné takú si vieme predstaviť aj na plavkách. Na opálenej pokožke krásne vyniknú veselé tóny ružovej, modrej či žltej alebo akejkoľvek inej farby.

brittanyxavier@brittanyxavier

Pikniková potlač

Ďalším veľkým hitom vo sfére potlačí je túto sezónu pikniková potlač, čiže pastelové alebo tlmené odtiene rôznych farieb. Pôsobia veľmi klasicky a rafinovane, čo si doslova pýtaj aj retro strih plaviek. Krásne vynikne napríklad na nohavičkách so zvýšeným pásom a tope so zaväzovaním okolo krku.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Cow Girl

Ak už máte dosť všetkých leopardích či hadích vzorov, stavte na menej okukaný- kravský. Aj keď sa na prvé počutie nemusí vôbec zdať cool, pravda je taká, že svetové módne ikony sa do nej zamilovali. A výsledok je nakoniec skutočne zaujímavý. Keďže hnedá je toto leto veľmi obľúbenou voľbou, kravský vzor s touto farbou sa takisto okamžite ujal.

weworewhat@weworewhat

Prúžky

Máme predsa len niečo aj pre klasičky a milovníčky elegancie. Prúžky! Jednoduché, nestarnúce, vždy chic a extrémne versatilné. Nesú v sebe námornícku atmosféru, sú ideálnou voľbou na plavbu jachtou, ale aj do beach clubu. Krásne vyniknú v jednodielnom modeli, ale aj pri bikinách. Modro-biela kombinácia je klasika, no pokojne stavte aj na moderné verzie napríklad v neónových farbách.

ariviere@ariviere

Foto: Instagram

1036

Súvisiace články