Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. júl 2020

Cyklistické šortky na 5 spôsobov

Cyklistické šortky nie sú na scéne žiadnym nováčikom, no stále nás prekvapujú kreatívne outfity, ktoré vznikajú vrukách známych módnych influenceriek. Ako tento praktický apohodlný kúsok nosiť na rôzne spôsoby?

Cyklistické šortky na 5 spôsobov

Cyklistické šortky nie sú na scéne žiadnym nováčikom, no stále nás prekvapujú kreatívne outfity, ktoré vznikajú v rukách známych módnych influenceriek. Ako tento praktický a pohodlný kúsok nosiť na rôzne spôsoby? 

All-White

Biela v lete je našou obľúbenou klasikou. Keď ju využijete v outfite s cyklistickými šortkami, dostanete veľmi čisto pôsobiaci výsledok. Vytvorte all-white outfit pomocou šortiek, zaujímavého crop topu a ak potrebujete extra vrchnú vrstvu, pridajte ešte bielu oversized košeľu. Ku športovým ponožkám pridajte biele tenisky.

@cassdimicco

 

Neutrálne tóny

Ak ste si mysleli, že cyklistické šortky sa nedajú využiť do práce, ste na omyle. Dôkazom toho, že sa to dá je aj tento outfit, ktorý kombinuje neutrálne tóny a elegantné línie. Cyklistické šortky so zaujímavou kašmírovou potlačou sú skombinované s predĺženým sakom v béžovej a jednoduchým bielym tričkom. Vznikol tak ležérny, no pritom uhladený look.

caitlinmiyako@caitlinmiyako

 

 

Street Style

Ak vás neobmedzuje dress code a máte radi športový štýl, vyskúšajte tento look. Klasické cyklistické šortky doplňte crop topom alebo športovou podprsenkou s výraznými logami a navrch pridajte štýlovú, nylonovú bundu. Dosiahnete tak outfit hodný pravej street stylovej ikony. Doplniť ho môžete masívnymi šperkami, ktoré sú momentálne veľmi trendy.

lissyroddyy@lissyroddyy

 

 

Seaside

Outfit ako vystrihnutý z dovolenkovej idylky. Na jeho vytvorenie potrebujete farebné cyklistické šortky, kimono alebo kaftan s potlačou a zaujímavý vrch bikín. V tomto prípade máte dve možnosti, vytvoriť maximalistický look využívajúci množstvo farieb a potlačí, alebo monochormatický look, v ktorom sa opakujú 2 až 3 farby. V každom prípade výsledok bude pôsobiť letne a dobrodružne.

annasarlvit@annasarlvit

 

 

Sporty

Outfit na akýkoľvek lenivý deň. Je komfortný, praktický a úplne nenáročný. Potrebujete k nemu iba klasické cyklistické šortky a poriadne oversized tričko, ktoré použijete ako šaty. K tomu vám postačia už len chunky tenisky alebo turistické sandále, na hlavu pokojne hoďte ešte rybársky klobúk. Ideálny look na víkend alebo potulky mestom.

aysha.sow@aysha.sow

Foto: Instagram

1685

Súvisiace články