Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. júl 2020

Plavková sezóna: Čo sa nosí toto leto?

Nezáleží na tom, kde svoje plavky toto leto predvediete, jediné čo by vás malo zaujímať je to, či vám urobia radosť. Nech už ste na záhrade, na miestnom kúpalisku alebo na rýchlej dovolenku vChorvátsku.

Plavková sezóna: Čo sa nosí toto leto?

Nezáleží na tom, kde svoje plavky toto leto predvediete, jediné čo by vás malo zaujímať je to, či vám urobia radosť. Nech už ste na záhrade, na miestnom kúpalisku alebo na rýchlej dovolenku v Chorvátsku. Urobte si radosť niektorými z tohtoročných trendov. 

Vintage

Aj keď sa toto leto nechystáte na dovolenku k moru, dokonalú La Dolce Vita atmosféru vytvoríte pomocou plaviek inšpirovaných vintage letnou módou. Základom sú nohavičky s vysokým pásom a podprsenkový top.

@sabinasocol

70’s

Kvetinové potlače na plavkách by mali byť túto sezónu veselé, trochu hippie a farebné! Jednoducho akoby ste ich vytiahli zo 70.rokov. Siahnite po farebných kombináciách žltej, modrej a hnedej.

alyssainthecity@alyssainthecity 

Zvieracia potlač

Ani na zvieraciu potlač nemusíte túto sezónu zabudnúť, stále si drží svoje miesto na výslní. Pri plavkách stavte na minimalistické siluety doplnené leoparďou, haďou či dokonca zebrovanou potlačou.

camilacoelho@camilacoelho

Textúra

Ak potlače nie sú vašou šálkou kávy, no chcete niečo výnimočnejšie, vyberte si plavky s netradičnou textúrou. Veľmi zaujímavo pôsobia rebrované kúsky, no túto sezónu sú populárne aj rôzne riasenia.

matildadjerf

Výrazné farby

Neónové farby a tie najžiarivejšie odtiene rôznych farieb si našli svoje miesto aj medzi plavkovými trendami. Krásne zvýraznia opálenie a najkrajšie vyniknú na jednoduchých strihoch.

chiaraferragni@chiaraferragni 

Biela klasika

Na svoje si samozrejme prídu aj najväčšie klasičky a minimalistky. Túto sezónu si vystačíte s bielymi plavkami, ktoré evokujú čistotu a luxus, no pritom poskytujú priestor na experimentovanie s doplnkami a stylingom.

weworewhat@weworewhat

Detaily

Už dlhšie na scéne absentovali plavky s rôznymi dekoratívnymi prvkami. Toto leto sa vrátili naspäť kovové detaily, ktoré so sebou priniesli ďalší závan retro módy, ktorý nám pripomína najmä legendárne Bond girls.

annelauremais@annelauremais

Foto: Instagram

 

1111

Súvisiace články