Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. júl 2020

Kapsulový šatník na leto

Kúsky, ktoré tvoria základ šatníka, dajú sa kombinovať strendy záležitosťami, ale aj snadčasovými dizajnmi. Presne tie by mali tvoriť základ šatníka.

Kapsulový šatník na leto

Kúsky, ktoré tvoria základ šatníka, dajú sa kombinovať s trendy záležitosťami, ale aj s nadčasovými dizajnmi. Presne tie by mali tvoriť základ šatníka. Ktoré to však sú v prípade letnej sezóny?

Kvetinové šaty

Určite sa zhodneme na tom, že nič nedokáže vystihnúť leto tak, ako práve kvetinové šaty. Nájdete ich v najrôznejších štýloch, takže vybrať si môžete presne podľa svojich predstáv. Využijete ich na najrôznejšie príležitosti.

@bettinalooney

Biely ľan

Náš najobľúbenejší letný materiál je bezkonkurenčne ľan. Je jemný, vzdušný a nadčasový. V bielej alebo prírodne krémovej farbe pôsobí elegantne a dá sa kombinovať s najrôznejšimi kúskami podľa potreby.

lucywilliams02@lucywilliams02

Polokošeľa

Tento kúsok sa objavili na scéne len tento rok, avšak z dlhodobého hľadiska ide o veľmi neutrálny dizajn, ktorý sa dá nosiť s džínsami, šortkami aj sukňami. Je základom preppy šatníka, avšak na svoje si prídu aj najväčšie módne experimentátorky.

monikh2@monikh

Bermudy

Bermudy sú skvelým letným kúskom vzhľadom na ich využiteľnosť. Sú ideálnou alternatívou ku širokým nohaviciam a ako jedny z mála „šortiek“ sú vhodné aj do práce a na formálnejšie príležitosti.

brittanybathgate@brittanybathgate

Midi sukňa

Kapsulový šatník sa nezaobíde bez midi sukne. Či už stavíte na trendy saténovú verziu alebo na klasickejšiu z ľanu, určite oceníte ich ležérnosť a možnosť kombinovania na rôzne štýly. Vďaka nej vytvoríte romantické, dobrodružné aj elegantné outfity.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

1335

Súvisiace články