Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. júl 2020

Ako nosiť tenisovú sukňu?

Určite ste postrehli, že na sociálnych sieťach sa doslova pretrhlo vrece soutfitmi, ktoré využívajú klasickú tenisovú sukňu. Ide onetradičný prvok typický pre šport, no dnes sa bežne nosí už aj do ulíc.

Ako nosiť tenisovú sukňu?

Určite ste postrehli, že na sociálnych sieťach sa doslova pretrhlo vrece s outfitmi, ktoré využívajú klasickú tenisovú sukňu. Ide o netradičný prvok typický pre šport, no dnes sa bežne nosí už aj do ulíc. Ako sa dá teda nosiť tenisová sukňa počas bežných dní mimo kurtu? Inšpirovali sme sa známymi módnymi ikonami, ktoré nám predstavujú zaujímavé outfity.

S oversized mikinou

Ak chcete podporiť športový look, stačí ku bielej skladanej sukni doplniť oversized športovú mikinu s kapucňou. Elegantnejší a uhladený efekt dosiahnete, ak použije kúsky v rovnakej farbe.

@lissyroddyy

Black & White

Dodajte outfitu trochu kontrastu, monochromatický a minimalistický kontrast dosiahnete kombináciou bielej a čiernej. Ide o nadčasovú a klasickú kombináciu, ktorá bude výsledne pôsobiť retro a pritom rafinovane.

laurencrowe88@laurencrowe88

S body/ plavkami

Doplňte svoju tenisovú sukňu zaujímavým body alebo jednodielnymi plavkami! Pokojne siahnite po modeli s výraznou potlačou alebo zaujímavými farbami, čo posunie outfity do modernej, chic sféry.

weworewhat@weworewhat

S oversized svetrom

Ak chcete vytvoriť „collage“ look a máte radi preppy štýl, vyskúšajte skombinovať tenisovú sukňu s dlhším svetrom. Nezabudnite pod neho hodiť ešte košeľu a vytiahnite jej golier na vrch svetra.

mikabryony@mikabryony

S kardigánom

Aj zmyselný a pritom sofistikovaný look môžete vytvoriť pomocou tenisovej sukne. Potrebovať k nej budete už len kardigán, ktorý rozopnete a jemne stiahnete z ramien. Použiť môžete dlhší kardigán, ale aj crop verziu.

sineadcrowe@sineadcrowe

Foto: Instagram

1950

Súvisiace články