Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. jún 2020

Šatka ako top na 7 spôsobov

Šatka sa už dávno nenosí len na krku, ale aj vo vlasoch či dokonca namiesto topu. Ajej výhodou je, že dokáže meniť svoje tváre apodoby.

Šatka ako top na 7 spôsobov

Šatka sa už dávno nenosí len na krku, ale aj vo vlasoch či dokonca namiesto topu. A jej výhodou je, že dokáže meniť svoje tváre a podoby. V jednej šatke tak nájdete minimálne 7 rôznych variant topov, ktoré sú ako stvorené do letných šatníkov.

Základný trojuholník

Základný spôsob použitia šatky namiesto topu. Stačí šatku zložiť na trojuholník a previazať. K tomu už len džínsy či sukňa a môžete vyraziť.

@camilacoelho

 

 

Bandeau

Ďalším veľmi nenáročným spôsobom je chic bandeau top. Šatku zložte na užší obdĺžnik a previažte na hrudníku. Také ľahké a pritom efektné! Ideálne ku širokým nohaviciam.

maria bernad@maria_bernad

 

 

Okolo krku

Top s padavým výstrihom sa takisto dá vytvoriť pomocou šatky. Jednoducho ju stačí zviazať na chrbte v dvoch bodoch, za krkom si nechajte trochu viac voľnosti a dole na chrbte utiahnite uzlík pevnejšie.

sophiesuchan@sophiesuchan

 

 

Zamotaná

Ak máte k dispozícii dlhšiu šatku, vyskúšať môžete aj takéto komplikovanejšie kreácie. Budete na to potrebovať síce viac času, no výsledok bude určite unikátny.

emmaleger

 

 

Jednoducho

Ak máte chuť na niečo viac sexi a odvážne, vyskúšajte tento styling. Šatku rovnomerne natiahnite cez chrbát prekrížte cez hrudník. Uviažte okolo krku. Skvelou voľbou pri tomto spôsobe je šatka so zaujímavou potlačou, napríklad s logom či bodkami.

nitsanraiter

 

 

70's

Vytvorte top ako zo 70.rokov, najskôr šatku omotajte okolo pásu a následne vytiahnite smerom ku krku. Previažte vzadu a nový top je na svete.

matildadjerf@matildadjerf

Zmyselne

Tento styling je podobný predchádzajúcemu, avšak po omotaní šatky okolo pásu, prekrížte šatku cez hrudník a uviažte za krkom. Maličká finta a vznikne opäť nový, unikátny look.

fashionismyfortee@fashionismyfortee

2014

Súvisiace články