Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. jún 2020

Letné topánky z francúzskych šatníkov

Šatníky Francúzok vlete sú sofistikované, chic aveľmi klasický. Zčasu na čas sa do neho samozrejme pripletú zaujímavé trendy, čo opäť posúva outfity štýlových žien na nový level.

Letné topánky z francúzskych šatníkov

Šatníky Francúzok v lete sú sofistikované, chic a veľmi klasický. Z času na čas sa do neho samozrejme pripletú zaujímavé trendy, čo opäť posúva outfity štýlových žien na nový level. Akú obuv si zamilovali tento rok a ako ju nosia?

 

Šľapky na podpätku

Veľkým hitom nielen vo francúzskych šatníkoch sú šľapky na vyššom podpätku. Sú retro a dokonale sa hodia ku širokým nohaviciam, džínsom aj sukniam a šatám. Zvoliť môžete kitten heel alebo naopak, o niečo vyšší.

@leasy_inparis 

Turistické sandále

Aj keď Francúzky uprednostňujú nadčasovosť a klasiku, tento trend ich neobišiel. Turistické sandále tak kombinujú so svojimi obľúbenými saténovými šatami či sukňami, ale pokojne aj so šortkami či nohavicovými kostýmami.

camillecharriere@camillecharriere

 

Espadrilky

Tento štýl topánok dokonale vystihuje francúzsky štýl, je elegantný, nadčasový a veľmi ženský. Vyhovie všetkým ženám, tým, ktoré uprednostňujú nižšie podpätky, aj milovníčkam vyšších. Sú univerzálne a využiteľné na rôzne spôsoby.

lenafarl@lenafarl

 

Flip-flopy

Flip-flopy sú zase topánkami, ktoré Francúzky nezahadzujú ani vtedy, keď ich nenosí zvyšok sveta. Je to univerzálny typ obuvi, ktorý sa dá nosiť so šatami aj s džínsami, nehovoriac o tom, že je aj veľmi pohodlný.

leiasfez@leiasfez

 

Biele tenisky

Ak si Francúzka obuje tenisky, tak biele. Nezáleží pritom ani tak na štýle, hlavné je, aby boli čisté a farebne univerzálne. Nosia ich kombinácii s džínsami a sakom, ale aj letnými šatami pre dosiahnutie moderného kontrastu. 

annelauremais@annelauremais

Foto: Instagram

1126

Súvisiace články