Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. jún 2020

Must-have leta: Hotpants

Miniatúrne šortky zakrývajúce len to najnutnejšie sú naspäť! Pre niekoho sú strašiakom, pre iných výzvou.

Must-have leta: Hotpants

Miniatúrne šortky zakrývajúce len to najnutnejšie sú naspäť! Pre niekoho sú strašiakom, pre iných výzvou. Odhodláte sa toto leto vyskúšať ich aj vy? Ak áno, inšpirujte sa prehliadkovými mólami alebo známymi osobnosťami, ktoré ich už stihli prevetrať.

Dsquared2 SS20 & Valentino SS20

Dolce & Gabbana, Chanel či Isabel Marant a iné módne domy predviedli počas jarno-letnej edície týždne módy svoj pohľad na hotpants. Podľa nich sa ich vôbec nemusíme báť a máme ich túto sezónu naplno využiť. Ak s nimi predsa len máte problém, vyskúšajte styling a lá Chanel a hoďte pod nich jednofarebné pančuchy. Ďalším skvelým tipom v prípade, že sa nechcete cítiť až taká nahá je dlhšie kimono aké sme zahliadli napríklad na prehliadke značky Fendi, ktoré prehodíte na vrch. Zahalí trochu viac kože, no pritom stále nechá vyniknúť kratučké šortky. Hotpants sú síce pre odvážne dámy, avšak ich styling môže byť veľmi elegantný. Saint Laurent ich napríklad spároval s elegantnou čiernou blúzkou, Longchamp s prúžkovanou košeľou. Hodia sa k nimi však aj svetre či jemné, letné topy.

 

Foto: Indigital

A ako ich využívajú známe influencerky vo svojich outfitoch? Veľmi obľúbenými kúskami sú najmä ultrakrátke pletené šortky, ktoré sa nosia s ladiacim topom. K takému modelu sa navyše dokonale hodí aj predĺžené či oversized sako, ktoré vás aspoň trochu zahalí. Kreatívnou voľbou je však aj oversized košeľa, či už previazaná v páse, alebo ležérne zastrčená za pás šortiek. Ani klasickou kombináciou hotpants a svetra či mikiny však neurobíte krok vedľa.

 

Foto: Instagram

1115

Súvisiace články