Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. jún 2020

Prekvapivé letné trendy z Instagramu

Niektoré trendy nám predpovedajú niekoľko mesiacov vopred samotné módne domy, iné sú prekvapivé. Väčšinou sa zrodia na Instagrame, ich nástup je rýchly aintenzívny, pričom ich sila je taká obrovská, že si dokáže podmaniť obrovské masy módnych nadšencov.

Prekvapivé letné trendy z Instagramu

Niektoré trendy nám predpovedajú niekoľko mesiacov vopred samotné módne domy, iné sú prekvapivé. Väčšinou sa zrodia na Instagrame, ich nástup je rýchly a intenzívny, pričom ich sila je taká obrovská, že si dokáže podmaniť obrovské masy módnych nadšencov. Aj týchto 5 trendov sa na scéne objavilo z ničoho nič a my sme sa do nich takisto zamilovali.

Tenisová móda

Biela je často vnímaná ako farba tenisu, elegantného športu. Tak prečo tieto dve veci neprepojiť do štýlového outfitu? Dá sa to práve pomocou skladanej tenisovej sukne.

@sofiamcoelho

cassdimicco@cassdimicco

Podprsenka namiesto topu

Ak milujete crop topy a pokojne si na seba dáte čo najkratšiu verziu, vyskúšajte namiesto nich podprsenkové topy! Sú skutočne úsporne, stimulujú fantáziu, no pritom zakrývajú všetko potrebné.

neta alchimister@neta_alchimister  shhtephs@shhtephs 

Pyžamové šortky

Tieto kúsky sú zrejme pozostatkom z karantény, kedy sme si obľúbili pohodlné veci. Okrem teplákov sa tak nosia už aj pyžamové šortky či pletené boxerky.

endlesslyloveclub@endlesslyloveclub pernilleteisbaek@pernilleteisbaek

Turistické sandále

Tento trend sa síce objavil aj na prehliadkových mólach, avšak práve Instagram mu dal súčasnú podobu. Turistické sandále dekorované kryštálikmi, flitrami či lastúrami sú tak veľmi populárnou voľbou.

babba@babba  jen wonders@jen_wonders 

Náramky na ponožkách

Popri športovej móde na doma sa objavili aj hrubé, old-school ponožky. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sme ich nezačali dopĺňať rovnako retro retiazkami.

shhtephs 2@shhtephs sasha.mei @sasha.mei

Foto: Instagram

1136

Súvisiace články