Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. jún 2020

Leto v sukňovom kostýme

Sukňový kostým nájdete zrejme vkaždej dekáde, vždy vtrochu inom prevedení, vkombinácii snovými trendami, no zaručene nás očarí svojou ženskou silou, profesionalitou, ale aj sexepílom. Má mnohé tváre apreto ho dokážu využiť ženy srôznymi štýlmi apreferenciami, každá si jednoducho nájde to svoje.

Leto v sukňovom kostýme

Sukňový kostým nájdete zrejme v každej dekáde, vždy v trochu inom prevedení, v kombinácii s novými trendami, no zaručene nás očarí svojou ženskou silou, profesionalitou, ale aj sexepílom. Má mnohé tváre a preto ho dokážu využiť ženy s rôznymi štýlmi a preferenciami, každá si jednoducho nájde to svoje. Ako sa nosia sukňové kostýmy túto sezónu?

 
 

Zatiaľ čo počas minulých rokov sa sukňový kostým podriaďoval aktuálnym trendom, teraz je existencia značne uvoľnenejšia. Tak ako vo všeobecnosti v móde, ani pri sukňovom kostýme neexistujú takmer žiadne pravidlá a žiaden štýl nie je vyslovene nemoderný. Práve tento aspekt využili módne domy vo svoj prospech a predstavili nám zrejme najširšiu škálu stylingov a štýlov sukňových kostýmov v rámci jedinej sezóny. Na svoje si prídete v prípade, že máte radi puzdrové siluety, voľné looky, ale aj dlhšie či kratšie strihy.

 
Foto: Pinterest, Indigital
 

Túto sezónu sú aj v prípade sukní a sák veľmi populárne voľné siluety, ktoré kopírujú trendy z 80.rokov. V kombinácii s neutrálnymi farbami ako sivá, béžová či biela sú skvelou voľbou do letného počasia. Takéto outfity, ktoré nám predviedli napríklad značky Stella McCartney, Lanvin či Boss, sú ako stvorené do práce. Ak plánujete vyskúšať o niečo odvážnejšie outfity, inšpirujte sa napríklad značkami Jason Wu či Mugler, ktoré využili odhalené brucho a premenili formálne sukňové kostýmy na párty looky. Stávkou na istotu sú stále predĺžené saká, ktoré sme mohli vidieť v kolekciách Dior, Dolce & Gabbana, Burberry či Marine Serre. Niektoré sú doplnené áčkovými sukňami v midi dĺžke, iné zase puzdrovými modelmi.

Toto leto jednoducho bude patriť sukňovým kostýmom v najrôznejších podobách, ktoré podčiarknu presne tú stránku vašej osobnosti, na ktorú máte práve náladu. Či už ste naladená dobrodružne alebo profesionálne do práce.

944

Súvisiace články