Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. jún 2020

Ako nosiť mandarínkovú farbu?

Šťavnatá, exotická adobrodružná farba, ktorá dostala názov po obľúbenom citruse, bude zrejme najväčším farebným hitom tejto jari aleta. Predpovedali to síce mnohé módne domy, no teraz sa nám vo veľkom zjavuje na sociálnych sieťach, ale aj vuliciach.

Ako nosiť mandarínkovú farbu?

Šťavnatá, exotická a dobrodružná farba, ktorá dostala názov po obľúbenom citruse, bude zrejme najväčším farebným hitom tejto jari a leta. Predpovedali to síce mnohé módne domy, no teraz sa nám vo veľkom zjavuje na sociálnych sieťach, ale aj v uliciach. Ako túto výraznú, energickú farbu nosiť?

Moschino SS20 & MSGM SS20

Oranžová je veľmi dominantná farba. Okamžite na seba strháva pozornosť, púta svojou dobrodružnou povahou, no pritom pôsobí energicky a pozitívne. Nezatieňuje svoju nositeľku, samotné kúsky ani ostatné farby, práve naopak, všetky tieto elementy vyzdvihuje. Krásne žiari na svetlej aj tmavej pokožke, vyzerá krásne osamote, ale aj v kombinácii s inými farbami. Dokonalý pár tvorí s nadčasovou čiernou, ale aj s modernou fuksiovou. 

Každý materiál v nej vyzerá zaujímavo a neopozerane. Satén či hodváb pôsobia ako drahé kovy, strapce zase ako divoké, exotické kvetiny, pleteniny, ľan či hladká bavlna zase evokujú komfort a jemnosť. Koža a trblietky v oranžovej farbe sú extravagantné, avšak stále rafinované.

Foto: Getty, Indigital

Táto farba navyše vynikne v akomkoľvek štýle, či už romantickom, formálnejšom alebo v športovom. Pokojne si v tejto farbe na seba môžete obliecť pracovné nohavice s veľkými vreckami, oversized volánové šaty hodné pravej romantičky, ale trench coat, blúzku či dokonca nohavicový kostým.

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1137

Súvisiace články