Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. jún 2020

Ako nosiť čelenky?

Minulú sezónu sme sa zamilovali do mäkkých, retro čeleniek, ktoré oživila značka Prada. Aké čelenky sa budú nosiť túto jar aleto?

Ako nosiť čelenky?

Minulú sezónu sme sa zamilovali do mäkkých, retro čeleniek, ktoré oživila značka Prada. Aké čelenky sa budú nosiť túto jar a leto? Vracajú sa čelenky ako vystrihnuté zo 70.rokov, ale aj rebelské bandany či elegantnejšie, trblietavé kúsky. Ktoré si vyberiete vy?

Z prehliadkových mól

V kolekciách svetových značiek si našli čelenky svoje miesto bez ohľadu na štýl či tému. Objavili sa tak v rôznych formách a podobách, čím nám ukázali, že ide o skutočne univerzálny doplnok, ktorý zapadne do rôznych stylingov. Na prehliadke Dior nás oslnila čelenka na štýl modernej pirátky, Giambattista Valli zase ukázal modernú verziu Blair Waldorf v podobe čiernej, zamatovej čelenky s mašľou. Značka Prada zase predstavila vynovený dizajn svojej čelenky, ktorý nám pripomenul ruské tradičné kroje a ich doplnky do vlasov. Tento doplnok sa jednoducho nosí na rôzne spôsoby, nebude vás obmedzovať ani svojim dizajnom, ani spôsobom, akým sa dá nosiť. 

Foto: Getty

Z ulíc

Štýlové dámy v uliciach nám už takisto stihli predviesť, ako sa dá čelenka nosiť. Bella Hadid a Kendall Jenner sa vrátili ku elastickým čelenkám s retro nádychom, Hailey Beiber sa dokonca odhodlala na športovú čelenku. V prípade Emily Ratajkowski sme zase postrehli elegantný styling šatky a Kaia si do vlasov namiesto čelenky dala zase street wearovú bandanu. Nechýbajú však ani hrubé a mäkké čelenky, ktoré na scénu priniesla Prada či elegantné zamatové modely.

Foto: Pinterest, Instagram

4338

Súvisiace články