Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. máj 2020

Must-have topánky na jar-leto

Hľadáte ideálny pár topánok, ktorý vynosíte celú jar aleto amožno aj nasledujúce sezóny? Máme pre vás niekoľko tipov, vktorých sa nájde každá milovníčka pohodlia, ale aj extravagancie.

Must-have topánky na jar-leto

Hľadáte ideálny pár topánok, ktorý vynosíte celú jar a leto a možno aj nasledujúce sezóny? Máme pre vás niekoľko tipov, v ktorých sa nájde každá milovníčka pohodlia, ale aj extravagancie.

 

Flip-flopy

Topánky, ktoré sa kedysi nosili výhradne k bazénu alebo na pláž sú bežnou súčasťou každodennej garderóby. V prípade, že hľadáte o niečo elegantnejšiu verziu, vymeŇte gumený model napríklad za kožený.

@alyssainthecity 

Náš tip:

The RowThe Row

Športové sandále

Donedávna sme ich všetci nenávideli a každého turistu, ktorého sme v nich zahliadli sme pohľadom okamžite odsúdili. Avšak teraz sa situácia otočila a športové sandále sú obrovským trendom. Ak chcete doplniť svoj šatník jediným novým, trendy párom, tak by to mal byť tento.

 jessicaskye@_jessicaskye_ 

Náš tip:

Cecilie Bahnsen x SuicokeCecilie Bahnsen x Suicoke

Retro tenisky

Športové tenisky v retro farbách by vám schválila každý módna influencerka. Čím viac retro a čím viac športovejšie, tým lepšie. Nosia sa ku šatám, s džínsami aj s nohavicovými kostýmami. My sa nesťažujeme, oceňujeme pohodlie.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek 

Náš tip:

New BalanceNew Balance

Jednoduché šľapky

Jednoduchá obuv, ktorú zaručene využijete počas dlhých rokov. Šľapky sa vám budú hodiť ku jemným šatám, ku šortkám aj overalom, do práce aj na voľný čas. Vyberte si nadčasový, univerzálny model, ktorý doplní váš šatník plný klasík.

tamumcpherson@tamumcpherson 

Náš tip:

 HM2H&M

Sandále so zaväzovaním

Sandále s tenkými remienkami a zaväzovaním okolo členku sú trendy záležitosťou, to znamená, že nikto nevie, ako dlho sa budú držať na výslní. Zatiaľ sa im to darí už druhú sezónu a ide o veľmi ženský, sofistikovaný kúsok.

jen wonders@jen_wonders 

Náš tip:

HMH&M

Birkenstock

Tento model topánok môžeme považovať za nadčasový. Kedysi bol síce doménou ľudí, ktorí uprednostňujú pohodlie a športovú módu, no dnes je „fashion approved“. Investícia do jednoduchých Birkenstockov je teda na mieste.

wethepeoplestyle@wethepeoplestyle 

Náš tip:

BirkenstockBirkenstock

Retiazkové

Najriskantnejším trendom sú určte retiazkové detaily. Ak sa však nebojíte vyskúšať tento trend, určite do toho choďte. Pôsobí luxusne a žensky, navyše vytvára efekt šperku na nohe. Ideálny pár ku monochromatickým a minimalistickým outfitom.

leoniehanne@leoniehanne 

Náš tip:

TopshopTopshop

Foto: Instagram

1063

Súvisiace články