Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. máj 2020

Must-have šaty sezóny

Šaty majú tú moc, že nás vsekunde dokážu premeniť dobrodružnú bohémku, na elegantnú dámu či na rustikálnu krásku. Všetko záleží na vašej nálade.

Must-have šaty sezóny

Šaty majú tú moc, že nás v sekunde dokážu premeniť dobrodružnú bohémku, na elegantnú dámu či na rustikálnu krásku. Všetko záleží na vašej nálade. Stačí si ich na seba natiahnuť a šaty nechajú vyniknúť tú stránku vašej osobnosti, ktorá sa pýta na povrch. Po akých šatách túžime túto sezónu?

S nahým chrbtom

Detail, akým je odhalený chrbát je veľmi silným detailom. Aj z nenápadného modelu hneď vytvorí dych-berúci kúsok. Pri tomto type šiat siahnite po neutrálnych farbách, aby vynikla krása jednoduchosti.

@deborabrosa

 

S objemnými rukávmi

Populárnym detailom túto sezónu sú ospevované nazberané rukávy. Určite ich vyskúšajte pri jednom modeli šiat, ktorý však môže mať rôzne dĺžky. Vyberte si to, čo vám vyhovuje najviac. Vyniknú však pri mini, midi aj maxi modeloch.

lindatol @lindatol_

 

Háčkované

Ak potrebuje zažiariť vaša bohémska duša, stavte to na háčkované šaty. Tento typ šiat sa dlhšie na scéne neukázal, no teraz sa opäť vracia, aby nám do šatníkov priniesol autentický boho nádych. Ideálnymi farbami pri týchto šatách sú biela a piesková.

annelauremais@annelauremais

 

Saténové

Model, ktorý je na výslní už dlhšiu dobu, nezabúdame na neho ani teraz. Vyberať si môžete zo širokej palety dĺžok, strihov, farieb a potlačí. Jediná vec, ktorá vás má pri tomto modeli zaujímať sú tenučké ramienka.

smythsisters@smythsisters

 

Štruktúrované

Úzke, priliehavé a štruktúrované šaty sa takisto vracajú na scénu. Idú ruka v ruke s pohodlnými trendami, ktorým sme podľahli počas karantény. Na prvý pohľad jednoduché šaty by však mali zaujať svojou štruktúrou.

matildadjerf@matildadjerf

 

Milkmaid

Šaty minulého leta nevynecháme ani túto sezónu. Hodia sa akejkoľvek postave, tvarujú krásnu siluetu aj samotný dekolt vďaka svojmu charakteristickému výstrihu, častokrát doplnenému viazaním. Ideálna dĺžka je mini a krásne na nich vyniknú kvetinové potlače, ale aj jednoliate farby.

laurencrowe88@laurencrowe88

 

 

Letné čierne

Biele šaty sú bežnou súčasťou leta. Túto sezónu sa však budú nosiť aj čierne. Samozrejme v letnejšej, jemnejšej verzii, z ľahkých materiálov a vzdušných siluetách. V prípade, že budete mať chuť na trochu letnej drámy, toto môže byť vaša voľba.

leisfez@leiasfez

Foto: Instagram

1151

Súvisiace články