Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. máj 2020

Minimalistické kúsky na jar

Či už sa váš šatník celý nesie vduchu minimalizmu alebo radi kombinujete rôzne štýly, tieto základné kúsky sa vám určite budú hodiť. Všetky sú versatilné, nadčasové akomfortné, takže nebudete mať najmenší problém pomocou nich vytvárať zaujímavé jarné outfity.

Minimalistické kúsky na jar

Či už sa váš šatník celý nesie v duchu minimalizmu alebo radi kombinujete rôzne štýly, tieto základné kúsky sa vám určite budú hodiť. Všetky sú versatilné, nadčasové a komfortné, takže nebudete mať najmenší problém pomocou nich vytvárať zaujímavé jarné outfity.

Biele šortky

Šortky, ktoré vás svojim lookom vezmú na retro tenisové kurty, ale zároveň aj do budúcnosti. Sú chic, pôsobia elegantne, no dajú sa kombinovať aj so športovými kúskami. Krásne doplnia pastelové farby aj rôzne potlače, no nemusíte sa báť ani all-white či prírodných kombinácií.

@handinfire

Biela košeľa s krátkym rukávom

Trend „bowlingových“ košieľ tu už je nejakú dobu a neopúšťa nás ani túto sezónu. Ideálne sa kombinuje nielen s džínsami a širokými nohavicami, ale aj s mini či midi sukňami. Stavte na basic verziu v neutrálnej farbe.

 marisamartins @_marisamartins_

Ľanová košeľa

Ľahká, vzdušná a pohodlná, taká je ľanová košeľa, ktorá je jedným z našich najobľúbenejších jarno-letných kúskov. Ideálna je na kombinovanie s džínsovinou, na ktorej krásne vynikne jej štruktúra. Najviac nás oslovila opäť v neutrálnych, prírodných farbách.

smythsisters@smythsisters

 

Flip-flopy

Ležérny outfit sa túto sezónu nezaobíde bez flip-flopov. Pokojne siahnite po starých dobrých „plážkovkách“, no pokiaľ chcete dodať outfitu trošku viac formálnosti, vyberte si elegantnejší, napríklad kožený model.

brittanybathgate@brittanybathgate 

Maxi taška

Taška, do ktorej strčíte obľúbenú knihu aj pracovný počítač. Rozmernejšia taška v zaujímavej látke, ktorá vás svojim vzhľadom bude zvádzať na snívanie o dovolenke pri mori. Ideálne farby sú pri nej krémová, svetlomodrá, biela, ale aj sivá či hnedá.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Maxi šaty

Šaty, ktoré využijete na romantickom rande, na obede s kamarátkami, ale aj v práci. Sú ľahké, jednoducho kombinovateľné, chic a hodia sa skutočne každému, bez ohľadu na vek, postavu či štýl.

styleidealist @styleidealist

Foto: Instagram

975

Súvisiace články