Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. máj 2020

Must-have šortky na sezónu jar-leto 2020

Niektoré znás si nedokážu predstaviť leto bez džínsových šortiek, iní sa im vyhýbajú obrovským oblúkom. Či už hľadáte alternatívu ku svojim starým-dobrým džínsovým šortkám, alebo potrebujete oživiť šatník zaujímavými kúskami na túto sezónu, poradíme vám, po akých dizajnoch siahnuť.

Must-have šortky na sezónu jar-leto 2020

Niektoré z nás si nedokážu predstaviť leto bez džínsových šortiek, iní sa im vyhýbajú obrovským oblúkom. Či už hľadáte alternatívu ku svojim starým-dobrým džínsovým šortkám, alebo potrebujete oživiť šatník zaujímavými kúskami na túto sezónu, poradíme vám, po akých dizajnoch siahnuť.

Teplákové

To, že sa teplákové šortky stali trendy kúskom, je pre mnohých z nás splneným snom. Až príliš sme si totiž zvykli na pohodlnú módu z karantény. Samozrejme sa nedajú nosiť úplne všade, no na pobehovanie po meste či víkendovú kávu s kamoškou sú ako stvorené.

@cassdimicco

Kostýmové

Kúsok do práce. Elegantne strihané šortky, ktoré si dajú záležať na prepracovanej siluete a dokonalých detailoch, jednoducho sa kombinujú so sakom a sú nadčasové. Ideálnou dĺžkou sú bermudy alebo šortky do polovice stehien.

chrissyford@chrissyford 

Cyklistické

Ďalšou komfortnou záležitosťou sú cyklistické šortky. Tie vôbec nemusíte využiť v bežnom stylingu, ale môžete vyskúšať aj ich vrstvenie v kombinácii so sukňami a šatami. Takto ich „prepašujete“ aj do formálnejších outfitov, napríklad do práce.

leiasfez@leiasfez

Bežecké

Pamätáte si retro nylonové šortky? Tie, v ktorých sa kedysi bežne behávalo alebo sa v nich hrával tenis? Tak presne tie sú naspäť! Sú ideálnym prvkom na vytváranie trendy športových outfitov, ale aj na experimentovanie s inými trendy záležitosťami.

jen wonders@jen_wonders 

Pletené

Pleteniny už viac nie sú záležitosťou jesene a zimy, po novom sa nosia totiž aj na jar a v lete. Samozrejme v prispôsobenej forme. Čiže napríklad aj ako šortky. Módne influencerky si napríklad obľúbili pletené sety, ktoré sa ujali v domácej karanténe a následne aj v uliciach.

weworewhat@weworewhat 

Ľanové

Ľan je veľmi vďačným materiálom, najmä čo sa týka letnej módy. Je veľmi vzdušný a jemný, čiže necháva telo dýchať. Použitý v šortkách pôsobí elegantne, jednoducho sa kombinuje a je jednoducho overenou klasikou, ktorá neprestáva baviť.

jordanrisa@jordanrisa

Foto: Instagram

1017

Súvisiace články