Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. máj 2020

Must-have potlače na jar

Vyšívané kvetiny, pastelové ombré, široké prúžky či dokonca „piknikové vzory.“ Takéto amnoho ďalších potlačí bude dominovať jarnej móde. Načerpajte inšpiráciu priami zprehliadkových mól.

Must-have potlače na jar

Vyšívané kvetiny, pastelové ombré, široké prúžky či dokonca „piknikové vzory.“ Takéto a mnoho ďalších potlačí bude dominovať jarnej móde. Načerpajte inšpiráciu priami z prehliadkových mól. 

 

Dúha

Dúha sa dá nosiť na rôzne spôsoby. V klasických farbách, alebo v jej odlišnejších tónoch. Krásne vynikne na voľných šatách, aj na svetroch či ľahkých topoch. Krásne rozžiari outfit a pridá každému looku na sviežosti a zaujímavosti.

Paco Rabanne SS20Paco Rabanne SS20  Dior SS20 2Dior SS20 

 

 

Pastelové ombré

Pastelové prechody pôsobia hravo, sviežo a energicky. Pokojne siahnite po nežných farbách ako ružová či žltá, alebo sa pohrajte s menej tradičnými kombináciami zelenej či modrej. Takáto potlač vynikne na šatách či maxi sukniach.

Dior SS20 3Dior SS20  Longchamp SS20Longchamp SS20 

 

 

Batika

Batikované vzory sú na výslní už trochu dlhšie. Mnohí z nás sa počas karantény dokonca vrhli na výrobu vlastných kúskov. Tentokrát skúste viac experimentovať, kombinujte netradičné farby a snažte sa vytvoriť unikátne vzory.

Alberta Ferretti SS20Alberta Ferretti SS20  Tods SS20Tods SS20 

 

 

Vodové farby

Vzory akoby namaľované vodovými farbami majú v sebe čosi nežné, jemné a éterické. Sú ako stvorené pre romantičky, no spravia aj krásne detaily v elegantných, formálnych outfitoch, napríklad vo forme blúzky či saka.

Prabal Gurung SS20Prabal Gurung SS20  Carolina Herrerra SS20 2Carolina Herrerra SS20 

 

 

Vyšívané kvetiny

Trochu opulencie, ale aj rustikálneho retro štýlu si môžete dopriať letnými výšivkami, ktoré si s vami zaspomínajú na old-school herbáre. Vyšívané kvety vyzerajú nádherne na sakách, ale aj šortkách či dokonca džínsoch.

Dior SS20Dior SS20  Marc Jacobs SS20Marc Jacobs SS20 

 

 

Miniatúrne kvetiny

Túto sezónu sa kvety budú nosiť na tie najrôznejšie spôsoby. Vyskúšať môžete aj miniatúrne kvetinové potlače, ktoré idú ruka v ruke s romantickým aj boho štýlom. Všetko záleží na to, aký styling zvolíte.

Giambattista Valli SS20Giambattista Valli SS20  Tory Burch SS20Tory Burch SS20 

 

 

Bodky

Rôzne farby, veľkosti a ich kombinácie, takto sa budú nosiť bodky. Čierno-biela kombinácia nikdy neomrzí a pokojne môžete do jedného outfitu spojiť aj viacero variant. Tento vzor očarí minimalistky, ktorým dovolí tvoriť monochromatické looky, ale aj všetkým maximalistkám, ktoré sa neboja farebnosti.

Carolina Herrerra SS20Carolina Herrerra SS20  Sacai SS20Sacai SS20 

 

 

Psychadelické vzory

Ak už máte dosť batikovaných vzorov a chcete vyskúšať niečo nové, inšpirujte sa ďalšími vzormi z archívov. Tentokrát sú totiž trendy aj psychadelické potlače, ktoré poznáme zo 70.rokov a hippie éry. Dokonalo sa kombinujú s háčkovanými, džínsovými a semišovými kúskami.

Christopher Kane SS20Christopher Kane SS20  Halpern SS20Halpern SS20 

 

 

Piknikové káro

Kárované vzory bývajú doménou jesene a zimy, avšak teraz sa nám naskytuje príležitosť využiť ich aj na jar. Vo svojej jemnejšej „piknikovej“ podobe sú priam stvorené na teplé letné dni. Stavte na pastelové farby a ľahké materiály, ktoré podčiarknu ich uvoľnenosť.

Tory Burch SS20 2Tory Burch SS20 2  Rejina Pyo SS20Rejina Pyo SS20 

 

 

Výrazné pruhy

Tenké prúžky sú nadčasovou klasikou, ku ktorej sa radi vraciame každé leto. Túto sezónu však radi vyskúšame aj alternatívu, ktorá sa nebojí širokých pruhov, prípadne ich výrazných farieb a zaujímavých kombinácií.

Dior SS20 4Dior SS20  Longchamp SS20 2Longchamp SS20 

Foto: Indigital

1176

Súvisiace články