Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. máj 2020

Neónové farby v roku 2020

Sneónovými farbami to je ako na hojdačke, raz ich milujeme, raz ich neznesieme. Rok 2020 opäť predstavuje vrchol popularity týchto výrazných, živých farieb asezóna jar/leto je ideálna na ich zaradenie do našich šatníkov.

Neónové farby v roku 2020

S neónovými farbami to je ako na hojdačke, raz ich milujeme, raz ich neznesieme. Rok 2020 opäť predstavuje vrchol popularity týchto výrazných, živých farieb a sezóna jar/leto je ideálna na ich zaradenie do našich šatníkov. Ako ich nosiť a kombinovať na rôzne spôsoby? Odpovede sme hľadali na prehliadkových mólach.

Valentino SS20 & Jacquemus SS20 

Aj keď nepatríte k milovníkom neónových farieb, s aktuálnymi trendami vás určite presvedčíme aspoň na jeden takýto kúsok. Módne domy totiž našli skvelý balans v extravagancii týchto farieb a elegancii siluet. Nájdete preto totiž aj také kúsky a outfity, ktoré vás zaručene oslovia svojou sofistikovanosťou a jemnosťou, prípadne ženskosťou a sexepílom. V prípade, že uprednostňujete športovú módu, máme aj pre vás niekoľko tipov. Pozrime sa teda na prehliadkové móla. 

Foto: Getty, Indigital

Neónové farby sa na prehliadkach objavili v rôznych podobách. Niektorí dizajnéri ako Jacquemus, Off-White či Staud zvolili jednoliate outfity, v ktorých nechali vyniknúť jedinú farbu. Veľmi obľúbenou voľbou bola najmä výrazná fuksiovo ružová alebo žiarivá modrá. Ak sa však farieb nebojíte, pokojne to môžete vyskúšať ako MSGM či Tommy Hilfiger. Na prehliadke MSGM sme zahliadli kreatívnu kombináciu ružovej a zelenej, čo môže na prvé počutie znieť ako bláznivé kombo, avšak vďaka výberu látok, ktoré vynikali svojou jemnosťou vznikol outfit hodný každej romantičky. Značka GCDS zase stavila na športový look, v ktorom prepojila oranžovú a ružovú. Táto farebná kombinácia je túto sezónu jednou z najpopulárnejších. Ak chcete vytvoriť outfit založený na neutrálnejších farbách doplnený neónovými akcentmi, inšpirujte sa lookom z prehliadky kolekcie TOMMYNOW značky Tommy Hilfiger. Spojenie svetlosivej a fosforeskujúcej žlto-zelenej nás doslova očarila. Ako sa dajú nosiť neónové farby napríklad aj do práce sme zistili na prehliadke Versace, kde sme mohli vidieť elegantnú kombináciu oranžovej a čiernej, prípadne na prehliadke Tom Ford, kde žiaril šortkový kostým v ružovej, doplnený čiernou.

 

Foto: archív značiek

1485

Súvisiace články