Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. máj 2020

Je to o detailoch

Ako spraviť zúplne obyčajného outfitu unikátny? Je to vdetailoch.

Je to o detailoch

Ako spraviť z úplne obyčajného outfitu unikátny? Je to v detailoch. Aj tie najmenšie totiž okamžite dokážu premeniť celkový vzhľad a posunúť look na nový level. My sme si zamilovali tieto efektné detaily, ktoré dokonale osviežia akýkoľvek jarný či letný outfit.

Ramienka ako šperk

Aký obrovský rozdiel dokážu urobiť efektné ramienka? Aj ten najobyčajnejší top v základnej, neutrálnej farbe dostane na luxusnom či slávnostnejšom nádychu vďaka trblietavým, vyšívaným, perličkovým či iným, unikátnym ramienkam. Niektoré značky už stihli vyskúšať aj aplikáciu mušlí, kryštálikov či flitrov.

@_jeanettemadsen_ 

Náš tip:

Musier ParisMusier Paris

Mašličky na ramenách

Romantika ako vyšitá! Ramienka so zaväzovaním na mašličku pôsobia hravo, jemne a dokonalo uvoľnene. Krásne vyniknú nielen na topoch, ale aj šatách. Extra efekt dosiahnete v kombinácii s kvetinovou či károvanou potlačou, prípadne s nariasenou látkou.

annelauremais@annelauremais 

Náš tip:

TopshopTopshop

Sťahujúca šnúrka

Na športovejšiu nôtu to zase hrá sťahujúca šnúrka, ktorá dokáže doslova divy. Okrem toho, že aj ten najnudnejší outfit okamžite premení na štýlový, vie sa postarať aj o dramatické tvarovanie postavy v závislosti od svojho umiestnenia. Tento detail sa často používa na sukniach, no veľmi efektný je aj na topoch.

aimeesong@aimeesong 

Náš tip:

Topshop2Topshop

Efektné zaväzovanie

Tajomné odhalenie bez toho, aby ste ukázali až príliš veľa, vám pomôžu vytvoriť efektne umiestnené šnúrky na stiahnutie. Ideálne sú najmä v prípade blúzok či šiat a regulovať nimi môžete, koľko toho odhalíte. Vytvoríte tak veľmi zmyselný, no decentý look.

lenafarl @lenafarl  

Náš tip:

KenzoKenzo

Nahý chrbát

Stará dobrá klasika v podobe odhaleného chrbta nám pripomína letné outfity plné dobrodružstiev, tajomna, romantiky a tropickej atmosféry. Dnes si už dokážete vybrať najrôznejšie varianty tohto detaily, častokrát doplnené ďalšími zaujímavými prvkami ako mašle či zaväzovanie.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Náš tip:

HMH&M

Foto: Instagram, archív značiek

999

Súvisiace články