Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. máj 2020

Tričko po francúzsky: Ako ho nosiť?

Kúsok oblečenia, ktorý nechýba vžiadnom šatníku, bez ohľadu na to, aký je váš štýl, koľko máte rokov aaký je váš životný štýl. Dajú sa sním vytvárať najrôznejšie outfity na akékoľvek príležitosti astále sa vňom cítime pohodlne.

Tričko po francúzsky: Ako ho nosiť?

Kúsok oblečenia, ktorý nechýba v žiadnom šatníku, bez ohľadu na to, aký je váš štýl, koľko máte rokov a aký je váš životný štýl. Dajú sa s ním vytvárať najrôznejšie outfity na akékoľvek príležitosti a stále sa v ňom cítime pohodlne. Pozreli sme sa na to, ako ho nosia štýlové Francúzky a objavili sme niekoľko rovníc, ktorými zaručene doplníme naše outfity.

Tričko + bermudy + sako + športové sandále

Táto kombinácia je našou go-to počas tejto jari a inak to nebude ani v lete. Športové sandále sú nielen pohodlné, ale dnes aj veľmi populárne. Doplňte ich elegantnejšími bermudami napríklad z ľanu a dlhším sakom v neutrálnych farbách. Vytvoríte tak veľmi sofistikovane pôsobiaci outfit, v ktorom pokojne môžete vyraziť do práce. Voliť môžete základné farby, ale pokojne zaexperimentujte napríklad aj s pastelovými a pridajte štipku zaujímavých vzorov.

louloudesaison

Tričko + sukňa + tenisky

Ak ste túto kombináciu ešte nevyskúšali, určite to rýchlo napravte. Outfit je nenáročný pretože pozostáva z kúskov, ktoré má doma zrejme každý. Experimentovať môžete s dĺžkou sukne, vzorom trička aj štýlom tenisiek. Pokojne môžete skombinovať tričko s potlačou obľúbenej kapely s plisovanou sukňou a platformovými teniskami. Alebo do toho choďte úplne minimalisticky a laďte základné kúsky v neutrálnych farbách. Výsledok bude za každých okolností efektný.

aude julie@aude julie

Tričko + tenisky + široké nohavice

Look evokujúci retro štýl, ktorý je aktuálne takisto veľmi trendy. Nepotrebujete k nemu nič viac ako tričko, tenisky a široké nohavice. Pokojne to môžu byť aj široké džínsy, no ak máte chuť na klasiku, stavte na štýlové nohavice v neutrálnej farbe. Nemusíte sa však báť ani zaujímavých pastelových tónov či dokonca vzorov, či už geometrických, kvetinových a odvážnych zvieracích.

claire most @claire_most

Tričko + džínsové šortky + balerínky

Nič tak dokonale nevystihuje francúzsky štýl ako balerínky. Okamžite premenia akýkoľvek outfit na ženský, hravý, sofistikovaný a francúzsky. Krásne doplnia džínsy, či v letnom počasí aj džínsové šortky. Na elegantný a pritom ležérny look teda budete potrebovať iba obľúbené šortky, základné tričko a jedny klasické, nadčasové balerínky. Džínsové šortky môžete pokojne nahradiť aj inými, napríklad ľanovými ši saténovými šortkami.

camillecharriere@camillecharriere

Tričko + džínsy + členkové čižmy

V jednoduchosti je krása a všetci vieme, že Francúzky sú majsterky vo vytváraní štýlových outfitov práve zo základných, jednoduchých kúskov. Dôkazom toho je aj outfit tvorený obyčajným tričkom, klasickými džínsami a členkovými čižmami. Opäť ide o kúsky, ktoré má v šatníku každý a zároveň je to look, ktorý sa hodí každému a takmer na akúkoľvek neformálnu príležitosť. Ak chcete dodať outfit wow efekt, vyberte si jeden kúsok extravagantnejší, napríklad potlačou alebo strihom.

tamaramory@tamaramory 

 

 

1054

Súvisiace články