Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. máj 2020

Šperkové trendy na jar

Bolo zaujímavé sledovať, ako sme šperkov azaujímavých doplnkov nevzdávali ani vprípade, že sme boli uzatvorení do domácej karantény. Teraz sa síce pomaličky vraciame naspäť do nového normálu, no odnášame sa do neho nové šperkové trendy.

Šperkové trendy na jar

Bolo zaujímavé sledovať, ako sme šperkov a zaujímavých doplnkov nevzdávali ani v prípade, že sme boli uzatvorení do domácej karantény. Teraz sa síce pomaličky vraciame naspäť do nového normálu, no odnášame sa do neho nové šperkové trendy. Ktoré to sú?

@ch.phr8ph

Hrubé retiazky

Tento trend tu je už trochu dlhšie, no teraz sa dostáva na výslnie kvôli tomu, že dokonale zapadá do 80’s a 90’s trendov. Krásne sa dá kombinovať s oversized sakami, ale aj s basic tielkom a džínsami. Experimentátorky ocenia je výraznú siluetu, ktorá sa postará o okamžitú premenu akéhokoľvek outfitu.

cassdimicco@cassdimicco discodaydream@discodaydream

Naše tipy:

mangoMango  aureumAureum 

Chunky prstene

Ak by ste si mali vybrať len jeden kúsok, do ktorého investovať, mal by ním byť práve výrazný, zaujímavý prsteň. Dokáže upútať pozornosť, no pritom nezatieni zvyšok outfitu. Je to ako taká čerešnička na torte, ktorá zapadne do každodenného stylingu, či už sa chystáte do práce alebo len posedieť sa na terase pri víne s kamoškou.

laurencrowe88@laurencrowe88  raeannlangas @raeannlangas   thatsaleaf@thatsaleaf 

Naše tipy:

CincoCinco other stories&other stories

Anklets

Anklet alebo náramky na nohu sa vrátili naspäť. Chvíľku sme sa im vyhýbali, no vyzerá to tak, že budú pevnou súčasťou jarnej aj letnej módy. Zaujímavé je, že členkové retiazky sa nosia na dva spôsoby- prvým je klasický, čiže na nahej nohe, druhý je nový- cez ponožku v kombinácii s teniskami. Vyskúšate niektorý z nich?

madisonelainechertow@madisonelainechertow  shhtephs@shhtephs  sofiamcoelho@sofiamcoelho 

 

Naše tipy:

Chan LuuChan Luu  MissomaMissoma 

Foto: Instagram, archív značiek

997

Súvisiace články