Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. máj 2020

Nové farebné trendy na jar

Aké farebné trendy vznikli za posledné týždne? Na scéne sa opäť ukázala zelená, avšak tentokrát vinej podobe.

Nové farebné trendy na jar

Aké farebné trendy vznikli za posledné týždne? Na scéne sa opäť ukázala zelená, avšak tentokrát v inej podobe. Medzi neutrálne farby sa zaradila zaujímavá off-white, zatiaľ čo rozjasňujúcu pozitivitu nám dodáva svetložltá.

Zelerovo zelená

Zelená sa drží na výslní. Odtiene ako pistáciový, avokádový či machový však teraz nahrádza zelerový. Je o niečo tlmenejší a teplejší ako jeho predchodcovia a preto sa veľmi jednoducho kombinuje so všetkými ostatnými, prírodnými a neutrálnymi farbami, ktoré sú dnes také populárne.

@aimeesong 

Svetložltá

Veselá, žiarivá, nenápadná no energická. Taká je svetložltá, ktorá nám pripomína slnečné žiarenie, dáva nádej na krajšie, lepšie dni. Jej pozitivita krásne rozžiari akýkoľvek outfit, hodí sa ku bielej či pastelovým farbám. Ideálne sa kombinuje s džínsovinou a akýmikoľvek kvetinovými vzormi.

laurencrowe88 @laurencrowe88  

Jasná tyrkysová

Farba pripomínajúca hlboký oceán, je upokojujúca a pritom tajomná. Dokáže pôsobiť vysoko elegantne, no vytvorí harmonickú dvojicu aj s bláznivými farbami či športovými kúskami. Jej styling je jednoduchý pretože sa hodí takmer ku všetkému. Našu obľúbenú dvojicu tvorí s bielou a fuksiovou.

shhtephs 

Off-White

Ani biela, ani žltá, ani béžová, ani sivá. Taká je off-white, niekedy nazývaná aj vyblednutá biela. Jednoducho je to veľmi ležérny, basic a pritom zaujímavý odtieň, ktorý dokonale nechá vyniknúť akýkoľvek kúsok. Je neutrálny a pritom elegantný, hodí sa do rôznych štýlov a šatníkov, no pritom nepotláča žiadnu identitu.

matildadjerf@matildadjerf

Foto: Instagram

1100

Súvisiace články