Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. máj 2020

Matchy-matchy: Ladiace teplákové sety

Už sme si zrejme všetci zvykli na to, že vídavame väčšinu známych osobností vteplákových súpravách, ktorými nahradili štýlové módne kúsky anajnovšie dizajnové vychytávky. Vkaranténe sa jednoducho nedá nosiť nič iné, ako pohodlné (no zároveň štýlové) tepláky.

Matchy-matchy: Ladiace teplákové sety

Už sme si zrejme všetci zvykli na to, že vídavame väčšinu známych osobností v teplákových súpravách, ktorými nahradili štýlové módne kúsky a najnovšie dizajnové vychytávky. V karanténe sa jednoducho nedá nosiť nič iné, ako pohodlné (no zároveň štýlové) tepláky. Avšak aj v tejto sfére sa vyvinul trend, ktorému podľahla väčšina štýlových žien od Rosie Huntington-Whiteley až po Pernille Teisbaek. Ide o teplákové sety!

@emilisindlev

Ako sa cítiť v domácom prostredí štýlovo a zároveň pohodlne? Odpoveď na túto otázku našli známe módne ikony, influencerky či modelky, ktoré dokázali z tohto pohodlného, ležérneho a športového trendu vyťažiť maximum. Stavili totiž na ladiace teplákové sety!

Taká drobnosť a pritom taký efektný výsledok. Stačí doladiť tepláky s ladiacim tričkom či mikinou a celkový outfit dostane okamžite nový vzhľad. Stačí sa pozrieť na domáce outfity známych osobností, ktoré nám ukázali svoje kreácie.

Foto: Instagram

Na strihu či farbách až tak nezáleží, jediné pravidlo, čo všetky dámy dodržiavajú je ladiace farby a materiál. Zatiaľ čo niektoré uprednostňujú široké, voľné siluety so športovým nádychom, iné zase siahajú po pohodlných legínach a crop mikinách. Keď už začína byť vonku teplo, pokojne siahajú aj po teplákových šortkách, ktoré dopĺňajú ladiacimi topmi.

Vôbec sa navyše nemusíte obmedzovať na jednofarebné outfity. Ak máte radi farby, vzory či potlače, pokojne choďte do toho. Známe osobnosti si obľúbili najmä batikovaný vzor, ktorý sa stal synonymom karantény, no nemusíte sa vôbec obmedzovať ani v tomto smere. Trendy sú kvetiny či zvieracie vzory.

Štruktúry sa nosia takisto rôzne, či už vrúbkované, hladké, zamatové materiály či populárne teddy látky, ktoré boli donedávna doménou jesenných kabátov. Farebnosť môže byť teda rôznorodá, no módne ikony sa sústreďujú najmä na neutrálne farby, najmä krémovú, off-white či sivú.

A prečo sa stále venujeme teplákom, keď sa v Európe postupne uvoľňujú opatrenia? Pretože si myslíme, že tepláková móda tak rýchlo neodíde. Aj keď milujeme módu, komfort a zároveň štýl, ktoré nám poskytujú teplákové súpravy teraz, zrejme tak skoro nebudeme meniť za nastylované outfity. Alebo minimálne, tepláky sa stanú omnoho bežnejšou záležitosťou každodennej módy. Vyberáme pre vás teplákové sety, ktoré sa podľa nás oplatí mať v šatníku. 

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1465

Súvisiace články