Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. máj 2020

Móda na doma: Najlepšie udržateľné značky

Po tom, ako sme zostali uzatvorení doma v karanténe, sa mnohí z nás vrhli do nakupovania módy (nielen múky a droždia). Niektorí takto zaháňali nudu, iní si tým robili radosť v novom chaotickom svete.

Móda na doma: Najlepšie udržateľné značky

Po tom, ako sme zostali uzatvorení doma v karanténe, sa mnohí z nás vrhli do nakupovania módy (nielen múky a droždia). Niektorí takto zaháňali nudu, iní si tým robili radosť v novom chaotickom svete. Avšak pomerne rýchlo sme všetci prišli na to, že nové kúsky tak skoro neprevetráme, pokiaľ sa teda neráta balkón a týždenný výlet do potravín. Preto sme spoločne presedlali na nákup domáceho oblečenia, s ktorým sa akoby roztrhlo vrece. Pokiaľ takéto kúsky stále hľadáte pretože ste si zvykli konečne nosiť niečo iné ako 20-ročné rozťahané tričko a legíny, máme pre vás štýlové a udržateľné tipy!

Dôen

Amour Vert: Základné kúsky

Značka z Kalifornie, ktorá vyrába svoje kúsky lokálne a využíva iba certifikované recyklované alebo organické materiály ako tencel, oeko-tex hodváb či etickú vlnu. V ich ponuke nájdete základné kúsky nielen na doma- tričká s rôznou dĺžkou rukávov v základných farbách ako biela, čierna, sivá či béžová, mikiny, tepláky, ale aj pyžamové sety či ležérne svetríky. Okrem vlastnej značky na ich stránke nájdete aj populárnu značku tenisiek Veja..

1  2  3 

Ettitude: Košielky

Pokiaľ hľadáte eleganciu s luxusným nádychom, siahnite po štýlovom, nadčasovom pyžamku, v ktorom sa nebudete musieť hanbiť výjsť ani do ulíc. Značka Ettitude využíva 100% OEKO-TEX bambusový lyocell, takže ich dizajny sú maximálne jemné, hypoalergénne a samozrejme ekologické. Vybrať si môžete šortkové sety, košieľky, dlhé nohavice či župany v základných farbách ako svetlosivá, tmavomodrá, svetloružová a čierna. Okrem toho na ich stránke nájdete aj posteľnú bielizeň a iné textílie do domácnosti. Všetko ekologické a etické.

4 5 6

Lacausa: Sporty

Ďalšou kalifornskou značkou na našom zozname je Lacausa, ktorá je inšpirovaná 70.rokmi v Kalifornii a surférskou kultúrou. V jej ponuke preto nájdete veľmi trendy kúsky s retro nádychom, ktoré vás neprestanú baviť. Sú síce športové, no zároveň veselé a hravé. Tešiť sa môžete na farebné batikované kúsky, ale aj jednofarebné ženské šaty či pohodlné tepláky. Všetko je eticky vyrábané v Kalifornii, pričom dôraz kladú aj na výber správnych materiálov.

7  8  9 

Dôen: Romantika

Kvetinové potlač, romantické káro, volány či výšivky nájdete v ponuke značky Dôen, ktorá je obľúbená najmä kvôli svojim zasnívaným šatám a topom. Málokto však vie, že aj ich ponuke pyžám a voľnočasového oblečenia stojí za pozornosť. Ak hľadáte pohodlné slip dress, ktoré by sa dali nosiť aj doma, nájdete ich práve tu. Okrem toho však môžete rátať aj s bavlnenými setmi či elegantnými župančekmi.

10 

11  Jacqueline Pink 002 1024x1024 

Baserange: Nadčasovosť

Nadčasové kúsky, ktoré sa sústreďujú na maximálnu kvalitu a detaily sú zase v ponuke značky Baserange. Dominujú najmä farby ako čierna, biela a béžová, no spracovanie látok a ich štruktúra sa líši, čo dodáva každému dizajnu na jedinečnosti. Modely vynikajú zaujímavými siluetami, ktoré padnú akejkoľvek postavy. Okrem tričiek, šortiek, mikín či šiat tu nájdete aj spodnú bielizeň či plavky.

14 

13 15

Foto: archív značiek

1371

Súvisiace články