Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. apríl 2020

Francúzky v karanténe: Čo nosia doma?

Typický a nenapodobiteľný šarm Francúzok obdivuje celý svet. Milujeme ich ležérny a pritom sofistikovaný prístup ku stylingu, ich nenápadnú a pritom vášnivú ženskosť a ľahkosť, s akou dokážu kombinovať.

Francúzky v karanténe: Čo nosia doma?

Typický a nenapodobiteľný šarm Francúzok obdivuje celý svet. Milujeme ich ležérny a pritom sofistikovaný prístup ku stylingu, ich nenápadnú a pritom vášnivú ženskosť a ľahkosť, s akou dokážu kombinovať. Presne tieto elementy definujú aj ich obliekanie sa v domácom, karanténnom prostredí.

Chic basics

Ak používajú základné, jednoduché kúsky, musia byť v niečom unikátne. Väčšinou je to o detailoch. Anne Laure Mais, francúzska IT girl a zakladateľka značky Musier Paris, dokázala veľmi hravo skombinovať čierny top a vlnené nohavice v krémovej farbe. Outfit pôsobí na jednej strane veľmi jednoducho, no cítiť z neho luxus, ktorý vyžaruje z materiálov a detailov.

@annelauremais

Lady Like

Kto povedal, že by sme nemohli nosiť šaty doma? Francúzky dokazujú, že s výberom správneho modelu dosiahnete štýlový outfit, v ktorom sa budete cítiť nielen žensky, ale aj pohodlne. Vyberte si midi model, prípadne zavinovací strih, ideálne s potlačou kvetín alebo bodiek. Pri vašej rannej káve na terase alebo podvečernom vínku sa budete cítiť ako v obľúbenom podniku.

lenafarl@lenafarl

Elegantné pyžamko

Dizajnové, luxusné pyžamko je jednoducho záchrana, keď sa chcete doma cítiť chic, no nechcete to prehnať so stylingom. Pokojne siahnite po sete pozostávajúcom z dlhých nohavíc a košele, alebo ho vymeňte za letnejšiu verziu so šortkami. Najlepšie na tomto outfite je, že v ňom pokojne môžete vybehnúť von, či už vyzdvihnúť zásielku u kuriéra alebo na rýchly nákup.

erinoffduty@erinoffduty

French hippie

Džínsy a tričko s potlačou je našou obľúbenou kombináciou počas bežných dní. Prečo si ho teda nedopriať aj doma? Rovnakú otázku si položila aj Tamara, ktorá dotiahla domáci styling do dokonalosti. Modré džínsy skombinovala s tričkom s hippie potlačou a nezabudla ani na dva vrkoče, ktoré celkový styling vyzdvihli.

tamaramory@tamaramory

Cozy stylish

Košeľa a široké nohavice. Tieto dva jednoduché kúsky potrebovala Sabina na to, aby vytvorila maximálne pohodlný a trendy outfit, za ktorý by sa vôbec nemusela hanbiť ani na verejnosti. Využite neutrálne farby, ideálne odtiene béžovej a bielu. Košeľu môžete zviazať v páse na uzlík alebo ju zastrčte do nohavíc, prípadne je nechajte rozopnutú.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

1465

Súvisiace články