Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. apríl 2020

Veselé farebné kombinácie na jar

Od konca apríla sa môžeme tešiť zčoraz dlhších, slnečných apríjemných dní. Vychutnávať si ich síce môžeme nanajvýš na balkóne či záhrade, prípadne na krátkej prechádzke, no to neznamená, že si jarnú náladu nemôžeme dopriať vnašich outfitoch.

Veselé farebné kombinácie na jar

Od konca apríla sa môžeme tešiť z čoraz dlhších, slnečných a príjemných dní. Vychutnávať si ich síce môžeme nanajvýš na balkóne či záhrade, prípadne na krátkej prechádzke, no to neznamená, že si jarnú náladu nemôžeme dopriať v našich outfitoch. Toto sú naše najobľúbenejšie farebné kombinácie na jar.

Sorbet

Ako podľa vás vyzerá ideálny letný sorbet? Čučoriedkovo-malinový či jahodovo-mangový? Namiešajte si ideálny mix podľa seba lebo túto sezónu sa budú nociť tie najodvážnejšie veselé kombinácie. Pokojne zlaďte červenú s oranžovou, ružovú s fialovou, žltú s modrou, je to celé na vás.

@sincerelyjules

Mandarínková a krémová

Mandarínková je jedným z najväčších hitov tejto sezóny, nie je ani príliš oranžová ani červená a je o niečo výraznejšia ako koralová. Pôsobí elegantne, no odvážne, dokonalý pár tvorí s jemnou krémovou.

monikhdale@monikh

Svetlomodrá + biela

Vyblednutá modrá a biela sú také klasické, nadčasové duo, ktoré nikdy neprestane baviť. Evokuje uvoľnenosť, pohodlie a familiárnosť, no pritom je neuveriteľne chic. Táto kombinácia sa dá nosiť na najrôznejšie spôsoby a na akékoľvek príležitosti.

lucywilliams02@lucywilliams02

Svetlofialová + denim

Svetlomodrý denim a pastelová fialová nie sú bežnou kombináciou. Napriek tomu pôsobia prekvapivo harmonicky a žensky. Ide o nenútenú kombináciu, ktorá vyniká vo svojej ležérnosti a jemnosti, no pritom dokáže okamžite zaujať.

sabinasocol@sabinasocol

Khaki + svetložltá

Aj žltá momentálne zažíva obrovský nárast v popularite, nosí sa vo svojich najrôznejších tónoch, no ak ju budete kombinovať s khaki, stavte na jej svetlejšie, pastelové odtiene. V tejto kombinácii dosiahnete prirodzený look s nádychom exotiky.

camillecharriere@camillecharriere

Pastelovo ružová + mätová

Ak máte náladu na pastely, určite vyskúšajte túto ženskú, hravú kombináciu, ktorá zaujme svojou unikátnosťou. Obe farby sú skôr chladivé, no napriek tomu pôsobia veľmi príjemne, letne a energicky.

leoniehanne@leoniehanne

Foto: Instagram

984

Súvisiace články