Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. apríl 2020

Priveé Lounge x Tero Abaffy

Kreatívny riaditeľ Priveé Lounge Andrej Kusalík spojil sily s výtvarníčkou Tero Abaffy aby vytvorili kolekciu, vďaka ktorej sa budete aj vdomácej karanténe cítiť výnimočná. Na aktuálnu situáciu reaguje aj množstvo módnych značiek, dizajnérov avýtvarníkov.

Priveé Lounge x Tero Abaffy

Kreatívny riaditeľ Priveé Lounge Andrej Kusalík spojil sily s výtvarníčkou Tero Abaffy aby vytvorili kolekciu, vďaka ktorej sa budete aj v domácej karanténe cítiť výnimočná.

Na aktuálnu situáciu reaguje aj množstvo módnych značiek, dizajnérov a výtvarníkov. Andrej známy aj svojím Priveé fashion lounge, kde ponúka tie najlepšie kúsky od slovenských a českých módnych dizajnérov, sa rozhodol, že ženám prinesie v týchto ťažkých časoch malé potešenie. A čo viac poteší v domácej karanténe viac ako pohodlný a zároveň krásny outfit, v ktorom sa budete cítiť výnimočná! Ako vznikol tento nápad? „K vytvoreniu kolekcie na doma ma inšpirovala aktuálna situácia, keďže nový korona vírus nám stopol akýkoľvek či už pracovný alebo spoločenský život. Ženy sa rady pekne obliekajú a ja som chcel vytvoriť niečo, v čom sa budú cítiť krásne aj počas domácej karantény. A pokojne v tom môžu vyraziť aj do obchodu alebo na prechádzku. Kolekcia štýlového domáceho oblečenia, ku ktorému stačí doplniť kabelku a kvalitné topánky mi preto pripadala ako ideálna voľba. Nápad vzišiel z rozhovorov s mojimi klientkami a kamarátkami. Je to taká zhmotnená výpoveď o domácom oblečení, ktoré je nielen pohodlné ale aj ženské,“ hovorí Andrej Kusalík.

Pičurda pre Priveé Lounge kolekciu domáceho oblečeniaPičurda pre Priveé Lounge kolekciu domáceho oblečenia

Pičurda

Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. V prípade Andreja je to práve tento počin, ku ktorému by sa nikdy nedostal pre vysoké pracovné tempo, v ktorom fungoval v bežnom režime. „Táto kolekcia je jedna z mála pozitívnych spomienok, ktoré budem mať na toto obdobie. Je to oslava žien. Chcel som, aby sa cítili krásne, aby ju šili Slovenky, aby identitu značke dodala rovnako slovenská kreatívna duša - výtvarníčka Tero Abaffy. Bol to náročný proces, keďže sme všetko riešili ohľadom na bezpečnosť cez telefón. No bolo kúzelné, ako sme si hneď sadli a okamžite pochopila moju víziu. Tero bola skvelá voľba a som naozaj veľmi vďačný, že do tejto kolaborácie vdýchla ducha,“ teší sa kreatívny riaditeľ Priveé Lounge zo spolupráce s výtvarníčkou zaoberajúcou sa intenzívne témou ženy a je známa svojimi populárnymi ilustráciami, ktoré nazýva „Pičurdy“. 


Snímka obrazovky 2020 04 22 o 20.11.00  Snímka obrazovky 2020 04 22 o 20.11.48 

 
Pridanou hodnotou tejto kolekcie je nielen umelecký vklad výtvarníčky, ale aj kvalita materiálu a dôraz na originalitu. „Použité materiály sú z Indie od pani, ktorá ho dovážala, no v čase pandémie jej stojí biznis a ja som rád, že ju môžem takto podporiť. Ide o stopercentný hodváb a stopercentnú bavlnu, prípadne ich kombinácia. Farebnosť je naozaj bohatá, od bielej až po čiernu. Záleží od požiadavky a vkusu konkrétnej ženy. A čo je podstatné, každý model je na mieru a súčasťou sú aj vlastné iniciálky danej klientky,“ opisuje Andrej. 
Ak kde si môžete tieto kúsky zabezpečiť? V priestoroch Priveé Lounge. Stačí ak si dohodnete konzultácie a stretnutie cez Instagram alebo telefonicky.

Snímka obrazovky 2020 04 22 o 20.09.30 Snímka obrazovky 2020 04 22 o 20.09.42

Urobte si radosť a podporte lokálnu tvorbu!

text: redakcia
foto: @ren_heckova, @teroabaffy

 

5848

Súvisiace články