Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. apríl 2020

Zlepšite si náladu týmito farbami!

Život v domácej izolácii má svoje nevýhody. Nedostatok sociálneho kontaktu, nemožnosť robiť to, na čo máte práve chuť, žiadne cestovanie a už vôbec nie sedenie v obľúbenej reštaurácii či kaviarni.

Zlepšite si náladu týmito farbami!

Život v domácej izolácii má svoje nevýhody. Nedostatok sociálneho kontaktu, nemožnosť robiť to, na čo máte práve chuť, žiadne cestovanie a už vôbec nie sedenie v obľúbenej reštaurácii či kaviarni. Táto situácia na nás všetkých z času na čas doľahne. Avšak náladu si môžete instantne zlepšiť výberom správnych farieb. Nezáleží na tom, či sa chystáte na týždenný nákup do lokálnych potravín, alebo opäť strávite celý deň doma, váš outfit si zaslúži pozitívne farby. Prezradíme vám, ktoré to sú.

Mandarínková

Táto farba vraj bude v sezóna jar-leto najväčším hitom. Pôsobí šťavnato, sviežo a troche exoticky, no pritom vôbec nie je až príliš intenzívna, práve naopak. Krásne vynikne na akejkoľvek farbe pleti, rozjasní každý outfit a pritom ešte zvládne vyzerať elegantne. Jednoducho dokonalý boost pre dušu.

Staud SS20 

Baby Blue

Pokoj, harmónia vnútorná rovnováha sa nám často spája s modrou. Jej jemnejšia verzia v podobe baby blue poskytuje ešte intenzívnejší dojem balansu, ktorý tak veľmi mnohí teraz potrebujeme. Zároveň v sebe nesie milú dávku energickosti a veselosti. Do páru ju dajte s bielou alebo s pastelovými farbami ako žltá či ružová.

Prabal GurungPrabal Gurung SS20

Off-White

Krémová, slonovinová či off-white, všetky tieto “takmer” biele odtiene sú veľmi populárne. Zo psychologického hľadiska navyše evokujú čistotu, jemnosť a pokoj. Tieto aspekty ocenia zaručene v aktuálnej situácii ocenia mnohí z nás. Dokonalý pár tvorí s hnedou a béžovou, a ak máte chuť na niečo farebnejšie, doplňte ju pastelovými tónmi ružovej, fialovej či zelenej.

Rejina PyoRejina Pyo SS20

Fuksiová

Leto a fuksiová farba sú obľúbenou letnou voľbou mnohých z nás. Pôsobí dobrodružne, dievčensky a romanticky. Túto sezónu si ju navyše obľúbili aj rôzne značky, ktoré ju zaradili do svojich letných kolekcií. Keď si na seba dáte túto farbu, zaručene vám stúpne level energie, ale aj hravosti. Skvele sa tiež kombinuje s bielou a trendy mandarínkovou.

MarniMarni SS20

Olivová

Zelená sa nám často spája s prírodou, bezpečnosťou a zdravím. A to je presne to, čo potrebujeme všetci v tejto dobe, príjemný pocit bezpečia a zdravia. Olivovo zelená je ideálnou voľbou aj kvôli tomu, že sa jednoducho ladí a hodí sa každému typu pleti či štýlu. Krásnu, prírodnú dvojicu vytvára s béžovou, modernú s oranžovou, a romantickú zase s kvetinovými vzormi.

Kate SpadeKate Spade SS20

Koralová

Podľa psychológie farieb červená evokuje energiu, intenzitu, ale aj agresivitu. Jemnejším odtieňom s náznakom do oranžova, ktorý má napríklad plná koralová farba, však načerpáte pozitivitu a energiu. Kombinujte ju s neutrálnymi farbami ako prírodná hnedá či oranžová, s ktorou tvorí veľmi moderné duo.

AltuzarraAltuzarra SS20

Šafránová

Jemnejšie odtiene farby pripomínajúcej šafran sú ideálne na toto obdobie. Okrem toho, že dokonale zapadajú to jarno-letných trendov, jednoducho sa kombinujú s ostatnými neutrálnymi farbami, pôsobia veľmi optimisticky a energicky. Kombinujte ju najmä s bielou, dosiahnete krásne čistý a luxusný look.

Sally LaPointeSally LaPointe SS20

Foto: Indigital

998

Súvisiace články