Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. marec 2020

Veselé farebné kombinácie na jar

Aby boli dni svetlejšie apozitívnejšie, musíme si niekedy pomôcť farbami. Majú pozitívny vplyv na našu náladu, ale aj okolie, tak prečo im nedať šancu?

Veselé farebné kombinácie na jar

Aby boli dni svetlejšie a pozitívnejšie, musíme si niekedy pomôcť farbami. Majú pozitívny vplyv na našu náladu, ale aj okolie, tak prečo im nedať šancu? Týchto 5 farebných kombinácii určite počas jari vyskúšame, aj keby to malo znamenať, že našim jediným publikom bude partner a pes.

Hnedá & ružová

Tlmené tóny hnedej krásne vyvažujú výraznú ružovú, vďaka čomu táto kombinácia pôsobí harmonicky a chic. Je to veľmi energická, no pritom uvoľnená voľba, ktorá je využiteľná v najrôznejších kombináciách kúskov.

@wethepeoplestyle

Čokoládová + slonovinová

Nadčasová, príjemná, hlboká a komfortná kombinácia prírodných farieb akými sú čokoládová a slonovinová. Vďaka familiárnemu dojmu pôsobí upokojujúco a mierne, no napriek tomu je veľmi moderná a elegantná.

melissaswardrobe@melissaswardrobe 

Zelená & žltá

Živá, energizujúca a zdravo pôsobiaca kombinácia, ktorá nám pripomína lepšie dni, plné slnka, teplého počasia a letných drinkov. Pôsobí pozitívne a hravo, nechajte sa týmito farbami odpútať a myslite pozitívne.

alyssainthecity@alyssainthecity 

Modrá & žltá

Pastelová žltá a svetlomodrá sa k sebe krásne hodia. Takisto pripomínajú slnečné počasie a lepšie dni. Okrem toho, modrá je svieža, chladivá, zatiaľ čo žltá je teplá. Spolu tvoria dokonalý, harmonický pár.

mariejedig@mariejedig

Žltá & biela

Elegantná a veľmi moderná kombinácia, ktorá je využiteľná pri elegantných aj športových outfitoch. Univerzálna biela je čistá a minimalistická, zatiaľ čo výrazné odtiene žltej dodávajú celkovému looku na šťave.

hannastefansson@hannastefansson

Foto: Instagram

1564

Súvisiace články