Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. marec 2020

Džínsové trendy na jar 2020

Ste pripravené vymeniť svoje klasické skinny džínsy za niečo nové? Túto sezónu sa budú nosiť nielen zvonové džínsy, ale aj bermudy či poriadne roztrhané modely.

Džínsové trendy na jar 2020

Ste pripravené vymeniť svoje klasické skinny džínsy za niečo nové? Túto sezónu sa budú nosiť nielen zvonové džínsy, ale aj bermudy či poriadne roztrhané modely. Vládnuť im bude sentimentálny retro trend, ale aj moderné prvky.

Vintage

Trend vintage módy je taký rozsiahly, že sa nedokázal vyhnúť ani džínsom. Túto sezónu budú trendy retro vyzerajúce kúsky s príbehom a obnoseným efektom, škvrnami či vyblednutou farbou.

Versace SS20Versace SS20

Zvonové

Ak vás oslovil retro trend, pokojne môžete siahnuť po zvonových nohaviciach a lá 70’s. Dokonale sa hodia ku oversized sakám a masívnymi teniskami tiež podčiarknete ich štýl.

Celine SS20Celine SS20

Roztrhané

Džínsy s dierami tu už dlho neboli, avšak teraz hlásia návrat. Nosiť sa budú nielen megalomanské diery na kolenách, ale aj menšie, nenápadné prestrihy.

Givenchy SS20Givenchy SS20

Bermudy

Bolo len otázkou času, kedy sa začnú nosiť džínsov bermudy. Táto populárna dĺžka šortiek si získala toľko fanúšikov, ako máločo. Dobrou správou je, že sa dajú využiť aj do práce!

ChanelChanel ss20

S priznanými švami

Džínsy so zaujímavým detailom trochu ozvláštnia bežné outfity. Švy na prednej, zadnej strane, či dokonca z bokov alebo asymetricky umiestnené budú veľkým hitom.

Ulla Johnson SS20Ulla Johnson SS20

Foto: Indigital

2166

Súvisiace články