Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. marec 2020

Športová kolaborácia H&M a P.E Nation

H&M nás prekvapila ďalšou zaujímavou kolaboráciou. Tentokrát sa spojila so značkou P.E Nation, sktorou predstavila farebnú, športovú kolekciu ako stvorenú do jarných či letných dni strávených športovým duchom.

Športová kolaborácia H&M a P.E Nation

H&M nás prekvapila ďalšou zaujímavou kolaboráciou. Tentokrát sa spojila so značkou P.E Nation, s ktorou predstavila farebnú, športovú kolekciu ako stvorenú do jarných či letných dni strávených športovým duchom.

Možno sa nám značky H&M a P.E Nation snažia naznačiť, že s vykukujúcimi slnečnými lúčmi a stále stúpajúcimi teplotami je na čase začať aj so športom a prípravou na letnú sezónu. Aby sa nám do toho viac chcelo, pripravili veselo pôsobiacu kolekciu športových kúskov ako legíny, šortky, športové podprsenky a topy, ale aj ponožky či ľadvinky.

2

3

P.E Nation pochádza zo Sydney a ide o relatívne novú značku v športovej móde, vznikla totiž v roku 2016. Avšak za tých pár rokov, čo je na scéne si stihla získať masy fanúšikov, medzi ktorými nájdete aj svetové celebrity. Vo svojej tvorbe prepájajú retro prvky s moderným minimalizmom, čo sa veľmi ľahko využíva nielen pri športe, ale aj v street style. Presne taká je aj táto kolaborácia, dokonalá do fitka aj do ulíc.

4

5

Kolekcia kombinuje neutrálne ton čiernej, bielej či trendy béžovej, ktoré akcentujú v kombinácii s výraznou ružovou, oranžovou alebo tyrkysovou. Celá línia pôsobí veľmi sviežo, energicky a mladistvo, avšak má v sebe jemný retro nádych. Do predaja sa dostane už 5.marca a dostupná bude vo vybraných butikoch po svete, ale aj online na stránkach H&M.

Foto: archív značiek

1252

Súvisiace články