Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. február 2020

Svetrové trendy na jar

Spomalým príchodom jari začíname postupne meniť naše šatníky. Svetre vňom stále majú svoje miesto, no niektoré sú vjarných outfitoch lepšou voľbou ako tie ostatné.

Svetrové trendy na jar

S pomalým príchodom jari začíname postupne meniť naše šatníky. Svetre v ňom stále majú svoje miesto, no niektoré sú v jarných outfitoch lepšou voľbou ako tie ostatné. Týchto 5 svetrových trendov by ste mali do svojich šatníkov priniesť na jar aj vy. Sú praktické, nadčasové a veľmi jednoducho kombinovateľné.

Pletená polokošeľa

Aj tie z nás, ktoré neobľubujú športovú módu, do ktorej neodmysliteľne patria aj polokošele, by mali prehodnotiť tento kúsok. Vďaka „svetrovému“ materiálu totiž takýto kúsok dostane úplne nový, elegantnejší vzhľad. Ak sa vám podarí nájsť model s výrazne špicatým golierom, máte to vyhraté.

@venswifestyle 

Kvetinové výšivky

Kvetiny sú dokonalým jarným motívom. V dnešnej dobe sa síce nosí počas celého roka, no stále si myslíme, že pre jar je najideálnejšou voľbou. Hrubý model doplnený efektnými výšivkami prinesie do vášho outfitu jarnú atmosféru.

jeannedamas@jeannedamas

Zavinovací kardigán

Kardigány sú obrovským hitom, no na scéne sa objavujú aj jeho nové podoby, napríklad zavinovacie modely. Sú skvelým kúskom nielen vďaka svojej neokukanosti, ale aj praktickému noseniu. Ak vám bude chladno, stačí ho poriadne stiahnuť, ak bude teplo, stačí ho ležérne prehodiť cez ramená.

londonblogger@londonblogger

Nórsky vzor

Tento vzor v sebe síce nesie poriadnu dávku zimnej atmosféry, no napriek tomu na neho módna verejnosť nezanevrela. Dokonale sa hodí k džínsom, členkovým čižmám a hrubé modely môžete použiť namiesto saka či bomberí.

monikh@monikh

Tenký kardigán

Tenučké verzie populárnych kardigánov zase oceníte pri najrôznejších príležitostiach. Pri pracovných outfitoch poslúži ako vrchná vrstva v kombinácii so šatami, no nahradiť ním môžete napríklad aj predĺžené saká.

aimeesong@aimeesong

Foto: Instagram

1054

Súvisiace články