Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. február 2020

Ako nosiť kožené nohavice?

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, no kožené nohavice sa dajú nosiť tak jednoducho aprakticky ako klasické džínsy. Dokazujú nám to svetové módne ikony, ktoré ich kombinujú sjednoduchými, základnými kúskami, vďaka čomu vznikajú elegantné anositeľné outfity na každý deň.

Ako nosiť kožené nohavice?

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, no kožené nohavice sa dajú nosiť tak jednoducho a prakticky ako klasické džínsy. Dokazujú nám to svetové módne ikony, ktoré ich kombinujú s jednoduchými, základnými kúskami, vďaka čomu vznikajú elegantné a nositeľné outfity na každý deň.

Minimalisticky

Jednoduchý, monochromatický prístup ku noseniu kožených nohavíc predviedla napríklad Josefine. Svoj čierne široké kožené nohavice doplnila predĺženým sakom a základným bielym tričkom.

@josefinehj

Color-blocking

Aj farebne sa to dá. Hnedý model kožených nohavíc doplňte zaujímavou, veselou farbou, napríklad žltou. Tento kúsok sa skvele ladí s trench coatmi či maxi kabátmi, ktoré pozdvihnú oufit na nový level.

leoniehanne@leoniehanne

Classy

Kožené nohavice efektne previazané šnurovaním od topánok budú zaručene jedným z najväčších hitov tejto jari. Tiffany tento styling doplnila zaujímavým trench coatom v základnej béžovej farbe, ktorý ladil ku hnedým nohaviciam.

handinfire@handinfire

Oversized

Široké nohavice, voľný top a oversized bunda či kabát sú kúskami, vďaka ktorým vytvoríte outfit hodný street stylovej divy. Hrajte sa farbe, krásne spolu vyniknú neutrálne, prírodné farby, alebo naopak, vyskúšajte pastely.

camilacoelho@camilacoelho

Farebne

Pokojne do toho choďte aj farebne a zvoľte menej tradičné farby kože. Inšpirujte sa napríklad Emili Sindlev, ktorá stavila na mandarínkovú farbu, ktorú doplnila zaujímavým námorníckym svetrom.

emilisindlev@emilisindlev 

Foto: Instagram

2628

Súvisiace články