Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. február 2020

Jil Sander pripravila kolaboráciu s Mackintosh

Slovíčko mac sa vangličtine používa na popísanie pršiplášťu ztechnického materiálu, zatiaľ čo skratka Mac je synonymom tradičnej výroby anadčasovej elegancie typickej pre značku Mackintosh. Teraz sa táto tradičná značka kabátov apršiplášťov spojila sdizajnérkou Jil Sander, sktorou pripravila spoločnú kolaboráciu.

Jil Sander pripravila kolaboráciu s Mackintosh

Slovíčko mac sa v angličtine používa na popísanie pršiplášťu z technického materiálu, zatiaľ čo skratka Mac je synonymom tradičnej výroby a nadčasovej elegancie typickej pre značku Mackintosh. Teraz sa táto tradičná značka kabátov a pršiplášťov spojila s dizajnérkou Jil Sander, s ktorou pripravila spoločnú kolaboráciu.

Značka Jil Sander uviedla líniu Jil Sander+, ktorá sa sústreďuje na outdoorové kúsky a väčšiu spätosť s prírodou. Súčasťou tejto kolekcie je aj najnovšia kolaborácia so značkou Macintosh. Minulý rok bola predstavená prvá časť, ktorá pozostáva z 3 utilitariánskych, unisexových kúskov vyrobených v škótsku. Ide už o druhú spoločnú kolaboráciu týchto dvoch značiek, pričom prvá časť sa dostala do predaja už minulý rok.

3

Tentokrát značky pripravili vodeodolnú kolekciu kabátov, ktoré prepájajú typickú, minimalistickú estetiku Jil Sander a technológie Mackintosh. Opäť ide o unisexové kúsky, ktoré vďaka pogumovanej vrstve ponúkajú dokonalú ochranu pred dažďom, čiže ide o veľmi praktické modely do jarného počasia.

JPPQ475709 WQ246000 001 00

Kolekcia sa dostane do predaja už 14.februára a dostupná bude na stránkach oboch značiek. Minulé kolekcie zo spoločných spoluprác sú takisto stále dostupné na stránkach.

Foto: archív značiek

923

Súvisiace články