Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. február 2020

Jarné mikrotrendy, ktoré by ste mali vyskúšať

Aký je rozdiel medzi veľkými amalými trendami? Na tie veľké sme všetci čakali, pretože ich boli plné prehliadkové móla.

Jarné mikrotrendy, ktoré by ste mali vyskúšať

Aký je rozdiel medzi veľkými a malými trendami? Na tie veľké sme všetci čakali, pretože ich boli plné prehliadkové móla. Tie malé prišli na scénu neočakávane a vo väčšine prípadov sa zrodili na sociálnych sieťach. Mikro trendy, ktoré postupne ovládajú jarné šatníky po svete sú veľké goliere či croissantové kabeky.

Výrazné goliere

Pokračovanie praire trendu v tomto roku predstavujú najmä výrazné goliere. Zrejme za to môžu filmy ako Malé ženy či seriál Chilling Adventures od Sabrina. V každom prípade, my sme IN!

@theclm

Kabelkový croissant

Tento trend odštartoval pravdepodobne v uliciach Francúzska, kde si sladké pečivo obľúbili lokálne módne ikony a pretavili ho aj to svojich kabeliek. Čoraz viac značiek sa na tomto trende vezie.

2 @stephaniebroek

Kvety 70.rokov

Kvetiny sa držia na výslní už poriadne dlho a v rôznych štýloch či farbách. Teraz sa však o slovo hlásia 70.roky so svojimi zemitými tónmi a jemne psychadelicky pôsobiacimi kvetinami. Vyskúšate?

3 @alyssainthecity

Legíny 2.0

Keď to už vyzeralo tak, že legíny upadnú do úplného zabudnutia, na scéne sa objavili inovované verzie s takýmto milým rozparkom pri členkoch. Nosia sa s masívnymi teniskami, s lodičkami aj s členkovými čižmami.

4@rosiehw

Svetrové sety

Spustila tento trendy Katie Holmes svojim kašmírovým setom kardigánu a podprsenky? Pravdepodobne. Avšak odvtedy sú svetrové sety vidieť stále viac a viac nielen na Instagrame, ale aj v samotných uliciach.

5@aimeesong

Foto: Instagram

1029

Súvisiace články