Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. február 2020

Stylingové triky, ktoré by ste mali vyskúšať

Vprípade, že vám už zima pripadá skutočne dlhá amáte pocit, že ste už vyskúšali všetky možné kombinácie kúskov, ktoré máte všatníku apostupne vás prestávajú baviť všetky dizajnové kúsky, ktoré vlastníte, poradíme vám niekoľko stylingových trikov, ktorými vdýchnete svojim outfitom nový život. Kardigán ako spodná vrstva Kardigány sú obrovským hitom už od minulého leta, no značka Miu Miu nám ukázala, že sa dajú nosiť aj na menej klasické spôsoby.

Stylingové triky, ktoré by ste mali vyskúšať

V prípade, že vám už zima pripadá skutočne dlhá a máte pocit, že ste už vyskúšali všetky možné kombinácie kúskov, ktoré máte v šatníku a postupne vás prestávajú baviť všetky dizajnové kúsky, ktoré vlastníte, poradíme vám niekoľko stylingových trikov, ktorými vdýchnete svojim outfitom nový život.

Kardigán ako spodná vrstva

Kardigány sú obrovským hitom už od minulého leta, no značka Miu Miu nám ukázala, že sa dajú nosiť aj na menej klasické spôsoby. Jedným z nich je využitie kardigánu ako spodnej vrstvy. Oblečte si teda kardigán a cez neho prehoďte zaujímavý top, šaty či vestu.

Miu Miu SS20

Šatka cez šaty

Experimentovanie so šatkami ste mohli postrehnúť na poslednom Týždni módy v Kodani, no ešte predtým sa s nimi zahrávala značka Burberry. Podľa nej by ste mali vyskúšať nosiť šaty ako vrchnú vrstvu cez šaty. Stačí ju uviazať okolo pásu.

2Burberry SS20

Vesta cez blúzku

Tento stylingový trik ani tak nie je trikom ako skôr zabudnutým spôsobom nosenia blúzok. Kedysi bola kombinácia blúzka + vesta úplnou klasikou, tak prečo sa k nej nevrátiť a dodať jej moderný vzhľad? Hoďte preto pod vzorovanú vestu blúzku s objemnými rukávmi.

3Louis Vuitton SS20

Rolák pod košeľu

Veľmi retro, no zároveň moderne vyzerajúci look vytvoríte, keď pod košeľu hodíte rolák. Extra efekt dosiahnete, ak outfit doplníte nohavicovým kostýmom a úplne nový level vytvoríte v prípade, že použijete farby tón v tóne.

4Victoria Beckham SS20

Minišaty cez nohavice

Tento stylingový trik síce nie je novinka, no nemali by ste ju podceniť. Je to ideálna voľba najmä na zimu a jar, kedy môžete využiť svoje obľúbené minišaty bez toho, aby ste riskovali prechladnutie.

6Khaite SS20

Foto: Getty

1013

Súvisiace články