Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. február 2020

Značky AERIN a LoveShackFancy pripravili spoločnú kolekciu

Leto je síce ešte ďaleko, ale dve americké značky AERIN aLoveShackFancy sa snažia privolať svojou kolaboráciou aspoň jar. Je plná kvetín, pastelových farieb aromantiky, ktoré nám prinesú závan krajších dní.

Značky AERIN a LoveShackFancy pripravili spoločnú kolekciu

Leto je síce ešte ďaleko, ale dve americké značky AERIN a LoveShackFancy sa snažia privolať svojou kolaboráciou aspoň jar. Je plná kvetín, pastelových farieb a romantiky, ktoré nám prinesú závan krajších dní.

Značka LoveShackFancy je známa svojimi zasnívanými, hippie dizajnmi pre moderných bohémov a AERIN zase poskytuje štýlový pohľad na elegantnú, nadčasovú módu. Ich spojením tak vznikla krásna, ženská kolekcia s názvom Wild Geranium, ktorá si nájde miesto v šatníkoch všetkých romantičiek a milovníčok hippie štýlu.

1  3 
4  7 

V tejto kolekcii nájdete charakteristické potlače značky LoveShackFancy, ktoré prepájajú vintage potlače a ručne maľované motívy, jedným z nich je aj motív pelargónií (geranium). Tieto romanticky pôsobiace vzory zdobia tri modely šiat- mini, midi a maxi, gumičky do vlasov, čelenku, šatku a malú látkovú kabelku. Líniu však dopĺňajú ďalšie kúsky, medzi ktorými nájdete aj prútenú kabelku, parfum a lesk na pery. Parfum je inšpirovaný vôňou pelargónií, ktoré sú spomienkou na detstvo zakladateľky značky AERIN, Aerin Lauder. Kolekcia bola zároveň inšpirovaná spoločnou vášňou pre cestovanie a kvetiny.

5  6 

„V niektorých aspektoch sme úplnými protipólmi. Ja sú divoká a spontánna, zatiaľ čo Aerin má dokonalý cit pre štýl a eleganciu. Ale obe radi spájame ženy, preto bola spolupráca takým potešením,“ povedala Rebecca Hessel Cohen, zakladateľka značky LoveShackFancy.

8

Kolekcia je v predaji na stránkach oboch značiek a ceny produktov sa pohybujú od 25 do 425 dolárov.

Foto: archív značiek

905

Súvisiace články