Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. február 2020

Darovanie šperku je romantické gesto, ktoré poteší každého

Sviatok všetkých zamilovaných je tu už o pár dní. Je prirodzené, že každú ženu poteší drobný šperk, najmä ak je darovaný z lásky.

Darovanie šperku je romantické gesto, ktoré poteší každého

Sviatok všetkých zamilovaných je tu už o pár dní. Je prirodzené, že každú ženu poteší drobný šperk, najmä ak je darovaný z lásky. Šperkom dokážeme vyjadriť mnoho krát viac ako slovami. Šperk darovaný žene môže znamenať milujem Ťa, vážim si Ťa, si pre mňa všetkým, ale aj prepáč alebo odpusti mi.

Spoločnosť Evolution Group prichádza na trh so špeciálnou valentínskou edíciou šperkov, ktoré sú trendové počas celého roka, ale v tejto chvíli sú prirodzeným vyjadrením lásky vo vzťahu.

Klasickým symbolom lásky je srdce. Strieborné šperky s rhodiovaným povrchom doplnené krištáľmi Swarovski, zirkónmi alebo perlami potešia oko každého milovníka šperkov. V ponuke sú jednotlivé šperky, alebo celé tematické sady.

evolutionsperk 1           evolutionsperk 4           evolutionsperk 7

Farebná škála šperkov je široká, začína klasickým priehľadným dizajnom, odtieňmi ružovej, slonovinovej i jemne fialkovej. Mladé rebelky zaujmú šperky s pestrými farbami. Krištály Swarovski sú aj vo výraznej červenej, modrej, čiernej, ale aj tzv. crystal aurore boreale farbe, ktorá sa vyznačuje odleskom vo viacerých farebných odtieňoch.

A aký tvar, typ a druh šperku vybrať? Jednoznačným posolstvom je výber a darovanie prsteňa. Je prejavom lásky a budúceho spoločného života. Ak prsteň daruje manžel svojej manželke, vyjadruje svoje nasmerovanie o tom, že chce byť navždy po jej boku. Ak ešte nie ste svoji, prsteň s očkom vyberajte tak, aby nepôsobil rovnakým štýlom, ako prsteň zásnubný. Môže mať sofistikovanejší vzhľad a kombinovať viac prvkov a štýlov.

evolutionsperk 3

Náramok je pre vhodný pre ženu, ktorá tento šperk obľubuje a vie ho nosiť. Jednoduchší vzhľad náramku, s čistými líniami je predurčený na bežné denné nosenie. Ak má žena iný náramok, alebo viacero, mali by navzájom spolu ladiť a dotvárať harmonický celok.

Retiazka s príveskom je vhodná pre všetky ženy. Práve výberom vhodného prívesku urobíte darček osobnejším, a žena si navždy zapamätá príležitosť, kedy bola obdarovaná. Sú ženy, ktoré milujú náušnice. Môžu mať aj desať párov krásnych visiacich, zapichovacích i zapínacích, ale stále túžia po nových kúskoch, ktoré nemajú problém striedať každý pracovný deň podľa svojho outfitu.

evolutionsperk 5           evolutionsperk 6

Svoju partnerku, manželku, mamu alebo starú mamu poznáte najlepšie. Určite viete, po čom túži a čo by ju potešilo. Urobte radosť jej i sebe, lebo najkrajšie je, ak je žena šperkom obdarovaná. A nezabudnite, obdarovať vás nemusí len váš partner, ale aj vy ako žena môžete potešiť svoju mamu, svokru alebo najlepšiu kamarátku.

Želáme Vám krásny Valentín plný lásky.

Viac informácií: https://www.evolutiongroup.sk/tipy-na-valentina

1326

Súvisiace články