Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. január 2020

Ako nosiť tepláky?

Postrehli ste aj vy, že tepláky už nie sú len domácou či športovou záležitosťou? Čoraz viac žien ich nosí pokojne aj do práce amy tomuto prístupu fandíme.

Ako nosiť tepláky?

Postrehli ste aj vy, že tepláky už nie sú len domácou či športovou záležitosťou? Čoraz viac žien ich nosí pokojne aj do práce a my tomuto prístupu fandíme. Tepláky a teplákové súpravy sa totiž dajú veľmi hravo a štýlovo kombinovať s rôznymi kúskami.

S chpatým kabátom

Klasické čierne tepláky dolaďte čižmami v rovnakej farbe a na vrch prehoďte zaujímavý, chlpatý kabát. Kombinácia s elegantnou kabelkou vyzdvihne hravosť outfitu.

@blvckd0pe

Neutrálne

Skombinujte neutrálne farby ako sivá a čierna. Josefine stavila na sivú teplákovú súpravu, cez ktorú prehodila klasický čierny kabát a doplnila ju aj elegantnou Hermés Birkin.

josefinehj@josefinehj

Šport vs. sofistikovanosť

Veľmi zaujímavý efekt dosiahnete kombináciou elegantného, nadčasového kardigánu a maximálne športových teplákov. Nezabudnite na masívne tenisky a môžete vyraziť.

irisloveunicorns@irisloveunicorns

Nude

Kombináciou nude kúskov dosiahnete veľmi efektný výsledok, ktorý sa nachádza niekde na pomedzí elegancie a nedbalej zmyselnosti.

yvzux@yvzux

Kohútia stopa

Využitím rafinovaného vzoru akým je napríklad kohútia stopa pozdvihnete obyčajné tepláky na novú úroveň. V outifte takto nastane estetická harmónia.

mvb@mvb

S páperovkou

V zime je ideálnym kúskom na kombináciu s teplákmi práve objemná páperovú bunda. Tieto športové kúsky idú jednoducho ruka v ruke a pôsobia veľmi chic.

lissyroddyy@lissyroddyy

Vesta v hlavnej úlohe

Dlhá, maxi vesta, či už prešívaná alebo klasická vytiahne z teplákov úplne iný dojem. Pôsobí na jednej strane športovo, no druhej elegantne. Ideálny outfit do mesta aj do hôr.

 rebeccajackson@_rebeccajackson

Foto: Instagram

2464

Súvisiace články