Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. január 2020

Haute Couture tenisky: Maison Margiela x Reebok

Tenisky sa viac-menej už stali bežnou súčasťou našich každodenných šatníkov apravidelne sa objavujú na červených kobercoch. Niektoré sa dokonca dražia apo limitovaných edíciách sa preto len tak zapráši.

Haute Couture tenisky: Maison Margiela x Reebok

Tenisky sa viac-menej už stali bežnou súčasťou našich každodenných šatníkov a pravidelne sa objavujú na červených kobercoch. Niektoré sa dokonca dražia a po limitovaných edíciách sa preto len tak zapráši. Jednoducho tenisky už nie sú určené len na šport a vedia to aj značky Reebok a Maison Margiela, ktoré vytvorili jeden skutočne unikátny kúsok.

Poznáte ikonické topánky Tabi z dielne Maison Margiela? Milujú ich mnohé influencerky aj celebrity po celom svete a charakterizuje ich oddelený veľký palec od zvyšku palcov. Tenisky Instapump Fury sú zase jedny z najžiadanejších modelov od roku 1994, kedy ich značka Reebok uviedla. Zvláštne prepojenie týchto dvoch kúskov sme mohli vidieť na prehliadke Maison Margiela Haute Couture SS20, ktorá sa uskutočnila 22.januára.

4čižmy Tabi

John Galliano, kreatívny riaditeľ značky mal vždy svoj vlastný postoj k móde, ktorý si veľkým oblúkom vždy vyhýbal konvenčnému vnímaniu dizajnu. Tentokrát nám ukázal, ako môžu v jeho svete vyzerať tenisky. Pri tomto počine sa spojil so značkou Reebok, s ktorou vytvoril topánky kombinujúce prvky čižiem a tenisiek. Na jednej strane majú v sebe športové prvky, no nechýba im ani podpätok a spomínané rozdelenie palcov typické pre model Tabi. Farebne sú topánky takisto veľmi odvážne, kombinujú totiž bielu, čiernu, ale aj výraznú červenú a žltú.

2  3 

Do predaja sa tento hybrid tenisiek a čižiem dostane neskôr v tomto roku, no dostupné budú viaceré farebné varianty.

Foto: archív značky, Indigital

1193

Súvisiace články