Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. január 2020

5 farebných kombinácií do sivých dní

Zima v našich končinách je častokrát sprevádzaná sychravým, sivým počasím, ktoré nám sťažuje nielen prácu, ale aj voľný čas. Rozjasniť ho je však také jednoduché!

5 farebných kombinácií do sivých dní

Zima v našich končinách je častokrát sprevádzaná sychravým, sivým počasím, ktoré nám sťažuje nielen prácu, ale aj voľný čas. Rozjasniť ho je však také jednoduché! Stačí pridať zaujímavé farebné kombinácie do našich outfitov.

Oranžová & modrá

Napadlo by vám skombinovať výraznú oranžovú a kobaltovo modrú? Ani nám nie! Avšak výsledok je skutočne efektný. Má v sebe niečo odvážne, no pritom je veľmi ženský a pôsobí distingvovane, nie extravagantne. Ak sa tejto kombinácie bojíte, začnite v menšom, napríklad doplnkami.

@hannastefansson 

Ťavia & fuksiová

Nič nevytvorí taký dokonalý exkluzívno-ležérny look ako overená kombinácia elegantnej ťavej a výraznej fuksiovej. Vyberte si jeden takýto výrazný kúsok a okolo neho postavte zvyšok outfitu. Pokiaľ nemáte nohavice, pokojne siahnite po blúzke alebo šatách. Ťavie doplnky prinesú do outfitu harmóniu.

ada oguntodu@ada_oguntodu

 

Zelená & fialová

Základným pravidlom pri kombinovaní týchto dvoch farieb je, vybrať si púdrové alebo tlmené odtiene. Vyhnete sa tak ponurému výsledku, ktorý by mohol vzniknúť kombináciou hlbokej zelenej a tmavofialovej. Takéto pastelové kombo síce pôsobí trochu retro, no zároveň aj romanticky a nežne.

emilisindlev@emilisindlev 

Žltá & modrozelená

So žltou farbou sa častokrát pracuje ťažko. Nehodí sa totiž každému tónu pleti a niekedy pôsobí príliš “veľkonočne”. Avšak v kombinácii s zaujímavou farbou ako je modrozelená nadobúda úplne nový vzhľad. Vyberte si však púdrový odtieň žltej, ktorý doplníte hlbokým odtieňom modrozelenej. Dosiahnete ta koku-lahodiaci výsledok.

tamumcpherson@tamumcpherson 

Modrá & zelená

Najodvážnejšou kombináciou z tejto päťky je jednoznačne neónovo zelená s výraznou modrou. Inšpirovala nás stylistka Marianne Theodorsen, ktorá je známa takýmito bláznivými kombináciami. A presvedčila nás! Outfit v konečnom dôsledku pôsobí síce extravagantne, no vôbec nie okázalo ani nezladene. Jednoducho je len výrazný, ideálny do sivých dní.

marianne theodorsen@marianne_theodorsen

Foto: Instagram

1530

Súvisiace články